Telefoon
-
gratis oproep
België

Vrijstaande vakantiehuizen: ongestoorde rust & ruimte

Toe aan dat heerlijke vrije vakantiegevoel, maar wel met lekker veel rust en privacy? Een vrijstaand vakantiehuis is dan de ideale keuze. Ontbijten in pyjama, zonnen aan het zwembad of wegkruipen met een goed boek, en dat zonder andere vreemde vakantiegangers om je heen.

Homepage > Ideeën voor uw vakantiehuis > Vrijstaande vakantiehuizen

Niks voelt zo vrij als een vakantie in een vrijstaand vakantiehuis. De kinderen kunnen spelen waar ze willen, ravotten in de woonkamer of lekker aan de buitenlucht zonder dat er iemand wordt gestoord. Zulke kasteeltjes voor een welverdiende vakantie hebben we overal voor jullie in de aanbieding.

Vrijstaande huizen van Noord- tot Zuid-Europa

Blijven jullie dichtbij huis voor een midweekje ontspanning? Bekijk dan onze vrijstaande huizen in Nederland. Van bourgondische genieten in Zuid-Limburg tot een privésteiger bij uw vrijstaande vakantiehuis aan de Friese meren. Of wat dacht u van een vakantiehuis net over de grens. Met een vrijstaand vakantiehuis in de Ardennen genieten jullie optimaal van de natuur – of bezoek de heuvelachtige wijngebieden in Duitsland vanuit een vakantiehuis.

Maar ook voor wie toe is aan zon en Mediterrane sferen is er genoeg keuze. In Spanje waant u zich koning van de costa in een vrijstaand huis met zwembad. Of gaat u liever naar Italië, waar u in de privacy van de tuin een heerlijk vorkje prikt en van een wijntje nipt bij de ondergaande zon.

Mag het ook eens een keer de andere kant op gaan? Pak dan de auto en in een paar uurtjes staat u in prachtig Denemarken. Aan de prachtige gletsjers van Zweden vindt u niet zomaar vrijstaande vakantiehuizen, hier heeft u uw eigen villa aan de overweldigend serene gletsjers – tussen bossen en bergen. Overigens zijn deze vrijstaande huizen in Zweden ook ideaal voor vissers die op zoek zijn naar de volgende grote vangst!

Zo vind je het perfecte vrijstaande vakantiehuis

Het ideale vrijstaande vakantiehuis in Europa vinden jullie zeker bij CASAMUNDO. Je mag wel zeggen dat we een gigantische keuze aan vrijstaande vakantiewoningen hebben. Jullie vinden eenvoudig het vrijstaande huis dat aan al jullie wensen voldoet door onze filters te gebruiken. Is wifi een must? Wil je een vrijstaand huis direct aan het water? Of ga je voor een prachtig vrijstaand chalet direct aan de piste? Met onze zoekfilters heeft u het zo gevonden! Bent u er toch nog niet uitgekomen? Ons serviceteam gaat graag op zoek naar jullie ideale vrijstaande vakantieverblijf!

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe