Telefoon
-
gratis oproep
België

Een visvakantie in Spanje, voor resultaat en onthaasting

Verander zoekopdracht

Een visvakantie in Spanje, voor resultaat en onthaasting

Voor u is er niets zo ontspannends als langs de kant van het water in vanuit een boot uw hengel uitwerpen. U ontspant en op die momenten dat u beet heeft, weet u precies wat u moet doen. U bekijkt en beoordeelt uw vangst en afhankelijk van de regels van het visgebied geeft u de vis terug aan het water of maakt u hem klaar voor het diner. Een visvakantie in Spanje is voor u aantrekkelijk. Niet alleen is Spanje een land met een goede visstand, zowel in zee als in de rivieren. Ook de soortenrijkdom van de Spaanse wateren spreekt u aan. Als u hier bent voor een ontspannen vakantie, huurt u dan bij CASAMUNDO een vakantiewoning die van alle gemakken is voorzien. Komt u hier met uw hele gezin, kijk dan eens naar een huis met zwembad. Terwijl u uw hengel uitwerpt, vermaken uw kinderen zich opperbest.

Belangrijke regels voor uw visvakantie in Spanje

Zoals overal is het vissen in Spanje ook aan regels gebonden. In Spanje kan iedereen vanaf 16 jaar een visvergunning aanschaffen die vijf jaar geldig is. Ook kunt u te maken krijgen met regionale vergunningen. Op een Spaanse visvergunning staat precies aangegeven voor welke gebieden hij geldig is. In het ene gebied is het de bedoeling dat u uw vangst terugzet, in een ander gebied kan dit juist niet de bedoeling zijn. Voordat u uw visvakantie in Spanje boekt, is het verstandig om u goed te oriënteren op de diverse regels. In bepaalde regio's zoals Catalonië is het vissen bovendien niet toegestaan tussen bepaalde uren. Wilt u op de Middellandse Zee vissen, dan kunt u dit goed combineren met een mooie zeilvakantie.

Rijke visgronden in de buurt van uw accommodatie

Kiest u voor uw visvakantie in Spanje de regio van uw voorkeur en boek via CASAMUNDO een comfortabel vakantiehuis. Na het vissen geniet u van de ondergaande zon op uw eigen privéterras, onder het genot van een goed glas wijn. Een van de populairste visgebieden in Spanje is het gebied van de rivier Ebro. Deze 925 km lange rivier ontspringt in Cantabrië in het noorden en staat bekend om zijn grote aantallen vissen van diverse soorten. U kunt hier bijvoorbeeld vissen op karper, snoekbaars of meerval. Dichtbij het Ebrogebied vindt u het stuwmeer van Caspe. Neemt u zeker een stevige hengel mee, want de karpers kunnen hier wel 20 kg wegen. Op de Middellandse Zee vist u bijvoorbeeld op zeebaars, zeebrasem en makreel.

Spanje heeft u nog meer te bieden

Uw comfortabele huisje dient als uitvalsbasis voor uw visactiviteiten. Spanje heeft u echter nog veel meer te bieden dan zon, zee en rijke visgronden. Bent u al eens in historische steden zoals Malaga, Cordoba, Madrid of Barcelona geweest? Als u eens een dagje minder zin heeft om aan de waterkant te zitten, vertrekt u dan uit uw appartement en bezoek een van de prachtige steden of historisch belangrijke sites zoals het Alhambra of het Escorial bij Madrid.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe