Telefoon
-
gratis oproep
België

Genieten in een van de vakantiehuizen met zwembad in Portugal

Verander zoekopdracht

Genieten in een van de vakantiehuizen met zwembad in Portugal

Als u kiest voor één van onze vakantiehuizen met zwembad in Portugal, dan weet u zeker dat u gaat genieten. Het klimaat in Portugal is het grootste deel van het jaar aangenaam en u mag rekenen op veel zonuren. Een vakantiewoning met privé-zwembad is ideaal als u een gezinsvakantie boekt. Uw kinderen vermaken zich opperbest in het zwembad, ook op die dagen dat u behoefte heeft aan rust. Wilt u echter meer zien van uw vakantieland dan uitsluitend uw eigen accommodatie, dan is Portugal een land waar veel te beleven valt. Steden als Lissabon en Porto hebben een mondaine uitstraling, maar hebben ook zoveel details van de rijke Portugese geschiedenis behouden. De natuur in Portugal is ruig en gevarieerd, van bossen en bergen in het noorden tot mooie zandstranden en ruige kliffen in het zuiden.

Vakantiehuizen met zwembad in Portugal vlakbij historische steden

Wie één van onze moderne vakantiehuizen met zwembad in Portugal boekt, zou zomaar kunnen vergeten hoe interessant zijn vakantieland is. Bent u in het noorden van Portugal, vertrekt u dan eens vroeg uit uw appartement en bezoekt u de historische universiteitsstad Braga met zijn gezellige terrasjes. Ook de historische stad Porto is een echte aanrader. Als u de brug over de rivier Douro ziet, herkent u hoogstwaarschijnlijk de bouwstijl. Deze brug is inderdaad ontworpen door Eiffel. In Porto zou u zeker een van de wereldberoemde porthuizen in Vila Nova de Gaia kunnen bezichtigen. Ook de hoofdstad Lissabon is een bezoek meer dan waard. U proeft de echte sfeer van deze stad als u in de wijk Bairro Alto loopt. De geschiedenis wordt voelbaar in het Paleis van Queluz.

Ontdek de Portugese natuur vanuit uw accommodatie

Onze vakantiehuizen met zwembad in Portugal hebben mooie terrassen met mooie bloemen, planten en bomen. Echter, de indrukwekkende Portugese natuur vindt u toch buiten het terrein van uw vakantieverblijf. Wist u dat u met name in de streek rond de Algarve mooie natuurtochten te paard kunt maken? Ook vakantiegangers die de voorkeur geven aan een wandelvakantie komen in Portugal ruimschoots aan hun trekken. Ten noordoosten van Lissabon vindt u de Serra da Estrela, het grootste natuurgebied van het land. In het noorden vindt u de groene natuurparken van Peneda-Gerês of Alvão met zijn majestueuze watervallen. Staat uw vakantiehuis in de Algarve, dan is het ruige gebied van de Alentejo een plek waar u naast veel natuurschoon ook kleine authentieke dorpjes tegenkomt.

Cultuur, gezelligheid en rust

CASAMUNDO heeft voor u veel geschikte vakantiehuizen met zwembad in Portugal, waarbij u kunt kiezen uit een extra grote luxeaccommodatie, maar ook voor een romantisch huisje voor twee personen. Als u de gezelligheid opzoekt, dan bedient Portugal u op uw wenken. Zeker in de kleine dorpjes komt u veel kleine restaurantjes tegen waar u kunt genieten van authentieke gerechten, waarbij vis en zeker in het noorden geitenvlees de boventoon voeren. Probeert u naast de beroemde port ook de Vinho Verde en als u in de buurt van Lissabon bent, gaat u dan zeker naar een café waar één van de lokale fadozangeressen optreedt. Uw vakantie in Portugal krijgt zo een extra dimensie.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe