Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantiehuizen met zwembad in Denemarken

Accommodaties met zwembad in veelzijdig Denemarken

vakantiehuis met zwembad Denemarken

Denemarken is een gevarieerd vakantieland: het land van Vikingen, prachtige steden en natuurlijk Legoland. Met z'n schitterende oude steden, de ongerepte kusten, de vele rustige landweggetjes en de talloze eilanden die vaak met indrukwekkende bruggen verbonden zijn. Naast een kustlijn met een totale lengte van 7314 kilometer, kent Denemarken ook enkele prachtige eilanden!

Net zo gelukkig als de Denen

De Denen zijn een van de gelukkigste volken ter wereld. Dat zal u niet verrassen wanneer u het Deense landschap ontdekt met de fiets of tijdens een wandeling. Probeer tijdens uw reis zeker eens echt Deense gerechten, de Deense keuken is rijk aan traditionele gerechten. Overigens betaalt u in Denemarken niet met euro’s maar met de Deense kroon. Dat Deense geluk is helemaal compleet met een comfortabel vakantiehuis dat van alle luxe is voorzien: zwembad, sauna of zelfs een zonnebank.

Deense dagjes uit voor groot en klein

In de vakantiehuizen op de eilanden in het oosten is genoeg te zien: de steile kusten in het westen, de waddengebieden in het zuiden en de vriendelijke heuveltjes. Het landschap is hier gevarieerd en rijk aan oude steden zoals Roskilde. In de Oostzee ligt het mooie eiland Møn, bekend om de prachtige krijtrotsen en klippen. In het zuiden is er Ribe, een mooie middeleeuwse stad aan de Noordzee. De grote kathedraal en het Vikingmuseum zijn hier een bezoekje waard. Na een lange dag aan de buitenlucht geniet u in uw vakantiehuisje samen met uw gezin of vrienden van uw eigen zwembad.Vakantiehuis aan het water met bootje

In het uiterste Noorden Denemarken ligt het prachtige vissersdorpje Skagen. In de zomer kunt u hier maximaal genieten van uw vakantiehuis met zwembad: in de zomer zijn hier zijn de dagen namelijk het langst en de nachten het kortste! In het noorden zijn nog veel meer mooie historische steden, zoals Arhus in Oost-Jutland of Alborg

Kleine of grote legofans kunnen hun hart ophalen in Legoland in Zuidwest-Jutland. Het wordt maximaal genieten van uw bezoek aan Legoland met een vakantiehuisje in de buurt, hoeft u tenminste niet ver te rijden. Met een van onze vakantiehuizen in Billund bent u zo bij Legoland en praat u gezellig bij over uw dagje uit in het zwembad van uw vakantiewoning.

Vakantie vieren in Kopenhagen

De verrassend levendige Deense hoofdstad Kopenhagen is een ideale bestemming voor een dagtrip. Een terrasje pakt u in historische haventje `Nyhavn’, de hotspot is bekend van de bonte gekleurde huisjes en de vele restaurantjes en terrassen! In het bruisende centrum van Kopenhagen kunt u uitstekend shoppen. Na een dag wandelen en shoppen duikt u in het heerlijk verfrissende water van het zwembad bij uw vakantiehuis.

Meer mooie vakanties in Denemarken:

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!