Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantiehuizen met boot in Turkije

Zon en witte stranden met een boot bij uw vakantiehuis in Turkije

Een strandvakantie met net dat beetje extra? Huurt u een vakantiehuis met boot in Turkije, dan staat u de ultieme zomervakantie aan de kust te wachten. Met een boot bij uw accommodatie, beleeft u Turkije op een compleet nieuwe manier. U geniet niet alleen van prachtige uitzichten aan de Turkse kust, maar krijgt ook nog eens een prachtig egaal kleurtje van zo'n dag op het water!

Waar huurt u een huisje met boot?

vakantiehuis met boot Turkse rivièraTurkije kent vele levendige steden met prachtige stranden. Favoriet onder toeristen zijn natuurlijk Antalya, Side of Alanya: deze steden liggen aan de zuidkust van Turkije. Met een vakantiehuisje aan de Turkse Rivièra met een boot ontdekt u alle mooie baaitjes en kleine haventjes die voor andere reizigers verborgen blijven.

Gaat u graag op verkenning tijdens uw zomervakantie in Turkije? Voor de kust van Bodrum en Marmaris liggen tal van eilanden. Met een motorboot of zeilboot bij uw vakantiehuis kunt u hier heerlijk dobberen of een dagje eilandhoppen.

Watersporters huren natuurlijk een vakantiehuisje met een zeilboot. De topbestemmingen voor een vakantiehuis met zeilboot in Turkije zijn Fethiye, Marmaris en Göcek aan de Lycische kust waar de Midellandse Zee en de Egeïsche Zee elkaar ontmoeten, en Bodrum aan de Golf van Gökova.

Zomervakantie: meer dan alleen varen

Vakantiehuizen met boot in Turkije zijn de ideale combinatie van zonvakantie met actie en is daarom perfect voor zeilers én zonaanbidders. Turkije heeft prachtige witte stranden en azuurblauwe zeeën, perfect voor verschillende soorten watersport. De Turkse kust is niet alleen geliefd bij de zeilers, maar ook (wind)surfers en duikers gaan hier graag heen. Surfers kunnen het beste in Çesme en Bitez een vakantiehuis huren, terwijl de duikers beter op zoek kunnen naar vakantiehuizen bij Marmaris, Fethiye, Kaş en Antalya.

Zeilboot, kano of sloep?

De soort boot kan per accommodatie verschillen en is niet altijd in de prijs inbegrepen. In de beschrijving van het huisje vindt u daarom meer informatie over het huisje met boot. Natuurlijk helpt onze (gratis) klantenservice u graag bij uw boeking.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!