Telefoon
-
gratis oproep
België

Uw vakantiehuis met boot in Turkije: ontdek de mooiste verborgen plekjes

Verander zoekopdracht

Uw vakantiehuis met boot in Turkije: ontdek de mooiste verborgen plekjes

Een vakantiehuis met boot in Turkije staat garant voor een geheel nieuwe beleving van uw verblijf aan de Turkse kust. U geniet niet enkel van het strand en de boeiende Turkse steden, maar ook ten volle van het water. Bent u op zoek naar een verblijf voor een visvakantie, dan is deze formule u op het lijf geschreven. U kunt de hele dag met de boot langs de kustlijn trekken en onderweg een lijntje uitgooien om 's avonds van vers gevangen vis te genieten in uw vakantieverblijf. Ook een duik in het water behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Op warme zomerdagen is het heerlijk zwemmen in de Egeïsche of Zwarte Zee, afhankelijk van de stad waar u uw vakantiehuis heeft gekozen.

Varen en watersporten met een vakantiehuis met boot in Turkije

Zowel wie voor een gezinsvakantie kiest als een sportieve trip met vrienden, is gebaat bij het huren van een vakantiehuis met boot in Turkije. De Turkse kust heeft heel wat activiteiten te bieden in, op en aan het water. Fethiye, Marmaris en Göcek zijn bijvoorbeeld ideale steden om met een zeilboot te verkennen. U kunt er in alle rust varen met een uitzicht op de indrukwekkende kustlijn. Blijft u liever aan land, dan zijn er uitgestrekte zandstranden die u verwelkomen voor een ontspannen namiddag in de zon of een lange wandeling bij zonsondergang. Wie graag actief is tijdens zijn verblijf kan zich wagen aan een dagje surfen, duiken of snorkelen. Er is een hele onderwaterwereld die wacht om ontdekt te worden!

Eilandhoppen vanuit een accommodatie aan de Turkse kust

Voor de kust van Marmaris en Bodrum liggen tal van kleine eilanden waar u met de boot heen kunt varen. Vertrek 's morgens vroeg vanuit uw huisje voor een dagje eilandhoppen en ontdek de prachtige natuur van Turkije. Een groot voordeel van een vakantiehuis met boot in Turkije is dat u dadelijk op pad kunt en de eerste zonnestralen kunt meepikken. U kunt naar het Griekse eiland Kos varen dat op amper vier kilometer van Bodrum gelegen is. Hier kunt u aanmeren en proeven van de lekkere Griekse keuken. Ook een wandeling door de natuur moet u zeker doen. De vegetatie is hier zeer gevarieerd en er zijn zowel lange als korte wandelroutes die u kunt volgen.

Vanuit uw appartement een bezoekje aan nabijgelegen steden maken

Hebt u voor een vakantiewoning aan de zuidkust van Turkije gekozen, dan zijn de steden Antalya, Side of Alanya zeker een bezoekje waard. Deze steden worden gekenmerkt door de typische Turkse architectuur, smalle straatjes en een scala aan marktjes en winkeltjes waar lustig gediscussieerd wordt over de prijs van de goederen. Afdingen maakt hier deel uit van de cultuur en wie het slim aanpakt, kan voor een prijsje een leuk souvenir op de kop tikken. Verder vindt u ook heel wat restaurantjes en cafeetjes waar u lokale gerechten kunt proeven. Een Turkse pizza heeft nog nooit zo lekker gesmaakt als wanneer u hem voorgeschoteld krijgt te midden van de gezellige drukte van de stad op een klein, maar fijn terras.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe