Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantie met hond Zwitserland

Leef u uit met uw hond in Zwitserland

Voor de meeste hondenbezitters is een hond een volwaardig familielid en mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens een vakantie. Een mooie vakantiebestemming, waar ook uw hond zich zal vermaken, is Zwitserland. Ondanks een aantal regels wordt Zwitserland gezien als een zeer diervriendelijk land. Belangrijk is wel altijd de uitwerpselen netjes op te ruimen. Nog meer dan in Nederland wordt daarop gelet.
Tijdens een vakantie met hond Zwitserland bent u niet per definitie afhankelijk van eigen vervoer. In bijna alle bussen, treinen en schepen kunt u uw hond gewoon meenemen, tegen de prijs van een half kaartje.

Zwitserland heeft het allemaal

Menig vakantieganger ging u al voor door een vakantie met hond Zwitserland te boeken. Wie aan Zwitserland denkt, denkt meteen aan de prachtige wandelroutes in de bergen, de mooie uitzichten en de rustige natuur. Precies dat kunt u tijdens uw verblijf in Zwitserland met uw hond verwachten. Ook het water hoeft niet te ontbreken, daarvoor moet u in de regio's rondom de Bodensee en het Meer van Genève zijn. Wellicht minder geschikt voor viervoeters, maar zeker een mooie belevenis is een bezoekje aan steden als Bern en Zürich. Het land is op meerdere manieren te bereiken. Het is echter aan te raden dit met de auto te doen, zodat uw hond de stress van een vliegtuig bespaard blijft. Het is natuurlijk niet ideaal uw vakantie met hond Zwitserland met veel hectiek te beginnen.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Een onderkomen van Casamundo is ideaal voor een vakantie met uw hond. Hier kunt u in alle rust genieten en ook uw hond kan er ongestoord spelen en rennen. U heeft bovendien de vrijheid uw verblijf zelf in te plannen.
Een vakantie met hond Zwitserland vergt enige voorbereiding. U kan uw kameraad niet zomaar meebrengen. Tijdens een verblijf in het buitenland is het bijvoorbeeld verplicht dat uw hond in het bezit is van een microchip. Daarnaast kan uw hond ook niet zonder een bewijs van inenting en geldig EU-paspoort. Voor alle zekerheid is het raadzaam om bij de bepaalde gemeente nog even navraag te doen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!