Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantie met hond Spanje

Het Spaanse klimaat is aangenaam voor u en uw hond

Spanje beslaat het grootste gedeelte van het Iberisch schiereiland, maar ook de Balearen en de Canarische Eilanden behoren tot het land. Waar u ook gaat, overal kunt u genieten van uw vakantie met hond Spanje. Het klimaat verschilt van gematigd in het noorden tot tropisch in het zuiden en op de eilanden. De droge zomermaanden zijn niet ideaal voor uw hond, daarom is een verblijf buiten het hoogseizoen zonder meer het overwegen waard. Bovendien is de kans dan aanzienlijk groter dat uw hond welkom is op het strand. In het drukke hoogseizoen kan dit nog wel eens problematisch zijn. Een mooie strandwandeling in het heerlijke klimaat van Andalusië, de Costa Brava of Tenerife zal onherroepelijk het ultieme vakantiegevoel van een vakantie met hond Spanje in u naar boven brengen. Ook op Mallorca is een uitgebreid netwerk van wandelpaden aangelegd, waardoor u de omgeving goed kunt verkennen. Aan de kust kunt u uw hoofd leeg maken, terwijl u in de binnenlanden prachtige natuur, grote kastelen, watervallen en paleizen aantreft.

Noord-Spanje is ideaal voor uw hond

Ook in Noord-Spanje zult u een heerlijke tijd tegemoet gaan. Net als in de rest van het land, is het water er niet ver weg. Op de kilometerlange zandstranden en in de achterliggende duinen kan uw hond rustig zijn gang gaan en geniet ook u van de omgeving.
Het is echter niet alleen het water dat een vakantie met hond Spanje zo attractief maakt. De regio kent veel grote en kleine steden. Het is voor te stellen dat u de drukte van de echte grote steden wilt vermijden, maar in de kleine dorpjes vindt u de rust en ontspanning die u nodig heeft. Wat is er nou heerlijker om met uw hond door kleine steegjes te slenteren en de Spaanse cultuur in u op te nemen? Of volg de pelgrims op een deel van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. De sportievelingen onder u kunnen de hoogte in klimmen in het prachtige berggebied 'Picos de Europa'. In dit gebergte leven vele unieke dieren die u in een natuurlijke habitat kunt aanschouwen. Voor velen is dit letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van een vakantie met hond Spanje.

Bereid u voor op een aangenaam verblijf

In het ruime aanbod van Casamundo vindt u gegarandeerd ook uw droomhuis. Veel verhuurders vinden huisdieren geen probleem en in de omheinde tuin kan uw hond dan ook rustig spelen. Pas u aan de Spaanse cultuur aan en geniet overdag van een siësta, terwijl u 's ochtends en 's avonds uw activiteiten plant.
Een vakantie met hond Spanje vergt enige voorbereiding. Zorg ervoor dat uw hond over een EU-paspoort en de benodigde inentingen beschikt. Ook het hebben van een Microchip is verplicht. Verder gelden er per regio in Spanje andere wetten, ook met betrekking tot het openbare vervoer. Zorg ervoor dat u zich goed informeert bij de lokale instanties, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en zo optimaal kunt genieten van uw vakantie met hond Spanje.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!