Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantie met hond Waddeneilanden

Met de hond naar de unieke Waddeneilanden

Als u uw hond mee wilt nemen op vakantie, kunt u prima in eigen land blijven. Uw hond hoeft niet al te lang te reizen, de omgeving is min of meer hetzelfde en u bespaart de beslommeringen van een dierenpaspoort en inentingen.
Tijdens een vakantie met uw hond bent u op zoek naar rust en ruimte. Dat is precies wat u vindt op de Waddeneilanden. In dit unieke stukje Nederland zal iedereen een aangename tijd hebben. De mooie natuur, gemoedelijke dorpjes en de gastvrijheid nodigen uit om een vakantie met hond Waddeneilanden te boeken bij Casamundo.

Een groot natuurgebied

Ondanks de relatief kleine oppervlakte van de eilandjes, is er toch een grote diversiteit aan natuur te vinden. U zult zich niet vervelen tijdens een vakantie met hond Waddeneilanden. Aan de zandstranden kunt u heerlijk genieten van het water en de zon. U kunt hier tevens mooie wandelingen maken met uw hond, die op bijna elk strand los mag lopen. In de duinen kunt u heerlijk uitwaaien, terwijl de bossen een ware ontdekkingstocht voor uw hond zijn. Hier kan hij lekker snuffelen en spelen.
Let wel op het feit dat honden niet overal onaangelijnd mogen lopen. Op deze manier wordt dit unieke stukje natuur beschermd, zodat ook degene na u ongestoord kan genieten van een vakantie met hond Waddeneilanden.

Puur genot

Na inspanning komt ontspanning. Deze is te vinden in de vele dorpjes die de Waddeneilanden rijk zijn. Hier komt het toeristische karakter sterk naar voren met vele restaurantjes, cafeetjes en strandbarretjes. Keuze te over dus. Ook uw trouwe viervoeter is op veel plekken gewoon welkom. Uw vakantiehuis is bovendien helemaal ingesteld op de aanwezigheid van dieren. Alle noodzakelijkheden zijn er te vinden en in de grote tuinen en speelweiders kan uw hond heerlijk spelen.
Wat een vakantie met hond Waddeneilanden nog aantrekkelijker maakt is het feit dat de hond sinds kort gratis mee mag op de boot naar Ameland.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!