Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
suggest_platform: text | close this message 
-

Openingstijden


Ma t/m Wo: 09:00 - 18:00

Do: 10:00 - 16:00

Vr: 09:00 - 18:00

Za & Zo: 10:00 – 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantie met hond Texel

Kom tot rust op het hondenparadijs Texel

Waar kunt u nou beter genieten met uw hond dan in de ongerepte natuur, ver weg van alle drukte en stress? En dat is precies wat Texel u te bieden heeft. Op dit Waddeneiland is het water van de Noordzee nooit ver weg en geniet u van de authentieke Nederlandse natuur. Bovendien gaan honden en Texel hand in hand. Alle faciliteiten zijn er voorhanden, zo ook in de vakantiewoningen van Casamundo. Een vakantie met hond Texel is dus de perfecte mogelijkheid om eropuit te trekken met uw trouwe kameraad.

Lange wandelingen door de ongerepte natuur

Wie aan een vakantie met hond Texel denkt, zal al snel denken aan lange wandelingen door de duinen of op het strand. Op grote delen van het eiland kan uw hond onaangelijnd zijn energie kwijt. Slechts in natuur- en duingebieden is dit noodzakelijk, vanwege de aanwezigheid van vele andere diersoorten.
Ondanks de geringe oppervlakte, kan het landschap divers genoemd worden. U loopt zo van de lange zandstranden, door de duinen, richting de groene bossen. Overal verwondert u zich aan de unieke flora en fauna.

Pittoreske dorpjes

Texel is erg kleinschalig. Het eiland kent dan ook geen steden. Zelfs de hoofdstad Den Burg heeft slechts 7000 inwoners. In deze dorpjes heerst een sfeer van gemoedelijkheid en rust. Toch is er voldoende ruimte voor een hapje of een drankje tijdens een vakantie met hond Texel. In de meeste cafeetjes, restaurants en paviljoentjes is uw hond bovendien gewoon welkom. Zo kan iedereen op zijn of haar gemak tot rust komen onder het genot van een verfrissende versnapering.

Zoals gezegd zijn alle faciliteiten aanwezig om uw vakantie met hond Texel tot een succes te maken. Nabij de vakantiewoningen zijn er grote speelweides en klimtoestellen te vinden, waar elke hond zich helemaal kan uitleven. Ook wordt het eiland veelvuldig gebruikt voor hondentrainingen en -workshops. Ook dat behoort tot de mogelijkheden tijdens uw verblijf op dit Waddeneiland. Vervelen zult u zich in ieder geval niet. Boek snel uw verblijf in dit paradijs voor uw hond bij Casamundo!

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!