Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantie met hond Terschelling

Kom met uw hond tot rust op Terschelling

Als u even helemaal tot rust wilt komen is een verblijf op Terschelling een uitstekende mogelijkheid. Het middelste Waddeneiland kent een hele rustige sfeer en een open landschap. Toerisme is er een belangrijke bron van inkomsten, gezien het feit dat de bevolking ongeveer verdriedubbelt in de zomermaanden. Onder de vele vakantiegangers bevinden zich veel hondenbezitters. Een vakantie met hond Terschelling is zeer geliefd vanwege de vele mogelijkheden en goede faciliteiten.

Ongerepte natuur

De mooie natuur speelt hier natuurlijk een grote rol. Ruimte is belangrijk voor uw hond en dat vindt u op Terschelling. Tijdens een wandeling over het strand of door de duinen zult u direct merken dat een vakantie met hond Terschelling een juiste keuze is. U waait lekker uit, uw hond kan zich uitleven en ook voor kinderen is een verblijf op Terschelling een onvergetelijke ervaring. Plezier voor het hele gezin dus. In de zomermaanden is het bovendien heerlijke vertoeven aan het water van de Noordzee of de Waddenzee.
Let u er wel op dat uw hond niet overal onaangelijnd mag komen. Dit heeft alles te maken met de bescherming van de natuur en diersoorten. Op zo goed als alle stranden en in de bossen is dit echter geen probleem.

Overal welkom

Een vakantie met hond Terschelling bij Casamundo is een prima keuze. De vakantiewoningen zijn huisdiervriendelijk en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over drinkbakken, dekens en speelgoed voor uw hond.
Ook de gastvrijheid van de eilandbewoners maken Terschelling tot een geliefd oord voor hondenbezitters. Uw viervoeter is bijna overal welkom en wordt niet over het hoofd gezien. Op de grote speelweides kan uw hond bovendien kennismaken met soortgenoten en lekker ravotten. Een vakantie met hond Terschelling zal de hele familie ongetwijfeld bevallen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!