Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantiehuizen voor hond en baas in Nederland: diervriendelijke accommodaties

Met zijn alle op vakantie: accommodaties waar uw hond welkom is

De vakantie in Nederland is pas compleet als de hond ook mee mag. U zoekt daarom niet gewoon naar een vakantiehuisje waar honden zijn toegestaan, maar naar accommodaties waar honden meer dan welkom zijn! Niemand rent vrolijker met de kinderen mee en is blijer op het strand dan de hond. Vooral wanneer u op vakantie gaat in Nederland gaat de hond natuurlijk mee. De autorit is dan niet te lang en uw trouwe viervoeter hoeft niet aan het klimaat te wennen. Daarnaast zijn er in Nederland zo veel diervriendelijke vakantiehuisjes als dat er bossen, heides en stranden zijn: een hele hoop!

Rennen, springen, uitwaaien: met de hond op vakantie

Op vakantie met de hond in Nederland

Denk aan de vele brede stranden waar uw dieren zich heerlijk kunnen uitleven tijdens een vakantie met hond in Nederland. In de zomer lekker in het zonnetje, misschien waagt u zelf ook wel een duik in de Noordzee. Maar zeker ook in het voor- en najaar kunt u met uw hond heerlijk uitwaaien aan de Nederlandse kust. Voor een aangename tussenstop begeeft u zich naar een van de barretjes of cafeetjes aan de boulevards. Niet zelden wordt uw hond niet over het hoofd gezien, maar getrakteerd op een lekkere dorstlesser. Voor een fijne strandvakantie met de hond in Nederland, boekt u een van de vakantiehuizen waar huisdieren welkom zijn: of het nu naar de Waddeneilanden wilt met de hond, of zoekt naar een diervriendelijk huisje in Zeeland of Noord-Holland.

Let er overigens wel eventjes op, dat niet alle stranden in Nederland toegankelijk zijn voor honden. Op sommige stranden in Nederland mag de hond vrij rondlopen, in andere kuststroken moet de hond aangelijnd.

Ontspanning met de hond en de kids

Nadat u uw intrek in uw favoriete vakantiehuis genomen heeft, is het tijd om de omgeving te gaan verkennen. De hond snuffelt uiteraard graag rond in de nieuwe omgeving. Heeft u een diervriendelijke bungalow op een Nederlands vakantiepark geboekt? Bekijk dan eens welke natuurgebieden en bossen er in de buurt van uw accommodatie zijn. Kom eindelijk eens toe aan een lange wandeling in de Nederlandse frisse lucht. Gaat u met het gezin? Laat de kinderen lekker stokken verzamelen, hun kwispelende vriend doet natuurlijk even enthousiast mee.

Met een diervriendelijk huisje op de veluwe, of een accommodatie in Limburg wandelen jullie door prachtige natuur en zien jullie Nederland eens van een hele andere kant.

Tips en trucs voor een vakantie met hond in Nederland

Gaat u op vakantie met de hond met het openbaar vervoer, zorg dan voor een geldig vervoersbewijs. Voor grotere honden moet u een dagticket voor de trein kopen. Dit geldt niet voor kleinere beesten, die in een tas of mand meegenomen kunnen worden.
Een vakantie met honden in Nederland is erg populair bij fietsliefhebbers. Ook dat is mogelijk met uw hond. Ins ons fijne fietsland kan de hond makkelijk meerennen, of lekker in de mand voorop mee.

Boekt u een van onze vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan in Nederland, kijk dan even in de beschrijving. Sommige huisjes hebben een omheinde tuin, zodat uw hond of honden buiten vrij kunnen rondrennen. 

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!