Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantie met hond Nederland

Van een vakantie met uw hond in Nederland krijgt u geen spijt

Een vakantie met uw trouwe viervoeter kunt u prima in eigen land doorbrengen. Naast het feit dat uw hond niet hoeft te wennen aan een nieuwe omgeving, heeft Nederland gewoonweg veel te bieden voor u en uw hond. Denk alleen al aan de vele brede stranden waar uw dieren zich heerlijk kunnen uitleven tijdens een vakantie met hond Nederland. In de zomermaanden is het normaal gesproken warmer in Nederland, maar ook in het voor- en najaar kunt u met uw hond heerlijk uitwaaien aan de Nederlandse kust. Voor een aangename tussenstop begeeft u zich naar een van de barretjes of cafeetjes aan de boulevards. Niet zelden wordt uw hond niet over het hoofd gezien, maar getrakteerd op een lekkere dorstlesser.
Nederland heeft een groot aantal vakantiehuizen waar ook uw huisdier welkom is. Deze variëren van eenvoudige appartementen tot ruim ingerichte woningen, waarin uw vakantie met de hond Nederland ongetwijfeld een succes wordt.

Ontspanning met uw beste kameraad

Nadat u uw intrek in uw favoriete vakantiehuis genomen heeft, is het tijd om de omgeving te gaan verkennen. Uiteraard met uw kameraad aan uw zijde. Zoals gezegd zijn de stranden een uitstekende mogelijkheid om eropuit te trekken tijdens een vakantie met hond Nederland. Echter moet u er rekening mee houden dat niet elk strand toegankelijk voor honden is. 'Beach End' in Noordwijk is dat gelukkig wel. Hier kunt u zelfs ballen en een drinkbak voor uw huisdier krijgen.
Ook in Zeeland zal uw viervoeter het naar zijn zin hebben. Op het strand en in de duinen kan iedere hond zijn energie helemaal kwijt. Op sommige stranden is het zelfs mogelijk uw hond onaangelijnd zijn gang te laten gaan.

Handige tips voor een vakantie met hond Nederland

Wanneer u met uw hond op het openbaar vervoer bent aangewezen, zult u voor een grotere hond een dagticket moeten kopen als u de trein neemt. Dit geldt niet voor kleinere beesten, die in een tas of mand meegenomen kunnen worden.
Een vakantie met honden Nederland is erg populair bij fietsliefhebbers. Ook dat is mogelijk met uw hond. Nederland, bekend als fietsland, heeft een uitgebreid fietspadennetwerk van brede en mooie wegen. Uw kwispelende vriend kan zo gemakkelijk met u meerennen, zonder dat iemand last van u heeft.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!