Telefoon
-
gratis oproep
België

Vakantie met hond in Italië: diervriendelijke vakantiehuizen

Verander zoekopdracht

Vakantie met hond in Italië: diervriendelijke vakantiehuizen

Bergen, water, heerlijk eten: met een diervriendelijke accommodatie in Italië gaat u een ontspannen vakantie tegemoet. Italië geldt nog steeds als een van de populairste vakantielanden voor Nederlanders, en uw trouwe viervoeter gaat natuurlijk mee op vakantie naar dit prachtige land. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis waar huisdieren welkom zijn, of liever een appartement voor u en de honden boekt: in Italië heeft u ruime keuze uit vakantieverblijven voor baas en hond.

Italiaanse meren met de hond

Gaat u op vakantie met de hond, dan is het klimaat natuurlijk belangrijk. In Italië is het oppassen dan het niet te warm is voor de hond. Voldoende te drinken en schaduw zijn voor de hond belangrijk. Gelukkig geen probleem wanneer u een vakantiehuis boekt waar honden welkom zijn. Daar viert u de vakantie zoals u dat wilt: zet de mand lekker in een hoek met schaduw en zijn waterbak ernaast.

Bovendien zijn er genoeg regio's in Italië waar het klimaat voor honden en baasjes perfect is. Een diervriendelijke vakantiehuizen bij het Gardameer en het Comomeer zijn daarom aanraders. Het Noordelijke merengebied van Italië is een prachtig gebied om te wandelen. Daarnaast bieden de meren verkoeling wanneer het 's middags op zijn heetst is. Aan het Gardameer is bovendien een speciaal hondenstrand ingericht: Bracco Baldo Beach. Daar zijn honden even welkom als in uw vakantiehuis.

Zoek met de hond de rustige gebieden op in Italië

Het zou natuurlijk zonde zijn uw complete vakantie met de hond in Italië in de bergen door te brengen, al zijn de bergen in Zuid-Tirol werkelijk adembenemend. Er is op nog veel meer manieren ontspanning te vinden. Na een fikse wandeltocht, is het tijd om uit te rusten en te genieten van het gemoedelijke Italiaanse leven. Dit kan uitstekend aan de lange kuststrook in Italië, bijvoorbeeld in Toscane. Met een vakantiehuis bovenop een toscaanse heuvel, heeft  en uw hond een heerlijk ontspannen vakantie. Honden zijn bijvoorbeeld toegestaan op de stranden: Spiaggia Pubblica di Cecina Bau Beach en Marina di Castagneto Carducci.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe