Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantie met hond Italië

Met uw hond naar de bergen en het water van Italië

Italië geldt nog steeds als een van de populairste vakantielanden voor Nederlanders. Het is dan ook niet verwonderlijk dat menig vakantieganger zijn of haar hond mee wilt nemen naar dit prachtige land. Een verblijf in Italië is elke keer weer een genot. Natuurlijk vanwege het heerlijke mediterrane klimaat, al zijn er ook regio's te vinden waar de temperaturen de extreme hoogtes zelden bereiken. Daarom zijn onder meer de Alpengebieden in het noorden uitermate geschikt voor een vakantie met hond Italië. Bovenaan de lijst van activiteiten staat hier natuurlijk het wandelen door het mooie berglandschap. Maar ook dichter in de buurt van uw vakantiehuisje is er het nodige te beleven.

Zoek de rustige gebieden in Italië op

Het zou natuurlijk zonde zijn uw complete vakantie met hond Italië in de bergen door te brengen, al zijn de bergen in Zuid-Tirol werkelijk adembenemend. Er is op nog veel meer manieren ontspanning te vinden. Na een fikse wandeltocht, is het tijd om uit te rusten en te genieten van het gemoedelijke Italiaanse leven. Dit kan uitstekend aan het water in het merengebied in Noord-Italië of aan de lange kuststrook. Tijdens een vakantie met hond Italië is het verstandig niet de massatoeristische gebieden op te zoeken. Uw viervoeter zal zich beter vermaken en meer ruimte hebben in de rustiger gelegen streken. Buiten de openbare stranden zijn vele mooie oorden te vinden, waar uw hond ook onaangelijnd haar gang kan gaan.

Het water vloeit overal in Italië

De schoonheid van de bergen kunt u aan het Gardameer perfect combineren met het genot aan het water. Overweegt u voor een vakantie met hond Italië met name het noorden van het meer. Ook hier biedt Casamundo tal van huisdiervriendelijke vakantiewoningen, in de buurt van het water, aan. Hoewel aan delen van het Gardameer een hondenverbod geldt, zijn er genoeg mooie plekjes te vinden waar ook uw hond van het heerlijke meer kan genieten.
Naast de vele meren, stromen er talrijke fraaie rivieren door Italië. Ook hier zullen u en uw trouwe kameraad het naar uw zin hebben. Bijvoorbeeld aan de 118 kilometer lange Bacchiglione rivier, die onder andere door Vicenza vloeit. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos te noemen. Of u nu aan een van de meren in Lovere, Lierna of Omegna ontspant, of de rivierbedding in Zevio of Turbigo opzoekt, uw vakantie met hond Italië zal een onvergetelijke ervaring worden. Met name in de aangename zomermaanden is de beleving optimaal.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!