Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantie met hond Frankrijk

Geniet met uw hond van de diversiteit in Frankrijk

Wilt u graag op vakantie met uw hond en zoekt u nog een mooie bestemming waar niet alleen u, maar ook uw hond welkom is? Neem in dat geval eens een vakantie met hond Frankrijk in overweging. Het land heeft namelijk meer te bieden dan haar heerlijke landschap en exclusieve culinaire hoogstandjes. Casamundo helpt u graag een handje en biedt verschillende soorten vakantiewoningen aan, waar alle faciliteiten voor uw hond aanwezig zijn.

De twee gezichten van Frankrijk

Frankrijk is een land van grote tegenstellingen. In de grote steden is het leven vlug en druk, waarbij er weinig plek is om met uw viervoeter rustig te kunnen genieten. In de rustige binnenlanden zijn de mogelijkheden met betrekking tot ontspanning en rust juist eindeloos te noemen. En niet alleen voor u, maar ook voor uw viervoetige kameraad. Ook de kuststreek van de Cote d'Azur heeft het een en ander te bieden tijdens een vakantie met hond Frankrijk.

De kustlijn is erg geschikt voor een vakantie met honden Frankrijk. Als u een geschikte vakantiewoning bij het water vindt, zijn de mogelijkheden tot lange wandeltochten eindeloos. U kunt de verlaten gebieden opzoeken, er zijn speciale stranden waar honden meer dan welkom zijn en het achterland ligt er voor u om te ontdekken. Uw hond zal ongetwijfeld van deze diversiteit genieten. Naast het strand zijn er bovendien meer openbare plekken, waar honden kunnen spelen en ontspannen. Er is dan ook geen reden uw hond thuis te laten, als u eropuit trekt in de omgeving.

Handige tips

Let u bij onze advertenties erop, dat deze voor een vakantie met hond Frankrijk geschikt zijn. Ook is het verstandig de nodige voorbereidingen te treffen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en dus optimaal kunt genieten van uw vakantie met hond Frankrijk.
Denk ook aan een EU-huisdierenpaspoort, aangezien deze verplicht is als u met uw huisdier naar Frankrijk reist.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!