Telefoon
-
gratis oproep
België

Vakantie met de hond in Duitsland: diervriendelijke accommodaties

Verander zoekopdracht

Vakantie met de hond in Duitsland: diervriendelijke accommodaties

Is er iets gezelliger dan met de hond op vakantie gaan? Koffers of backpack pakken, de auto inladen of samen de trein instappen op weg naar een onbekende bestemming, uw hond gaat graag samen met zijn baasje op avontuur. Duitsland is een ideale vakantiebestemming voor hondenbezitters die, net als hun trouwe viervoeter, van lange wandelingen houden. Bij onze oosterburen vindt u talloze mogelijkheden om te wandelen. En omdat het klimaat in Duitsland op dat in Nederland lijkt, heeft uw huisdier geen last van grote temperatuurverschillen. Bovendien liggen op korte afstand van de Nederlandse grens al prachtige wandelgebieden, zoals het Sauerland of de Eifel. Zo is de reis voor uw hond ook te overzien.

Ontdek de mooiste wandelgebieden tijdens uw vakantie met de hond in Duitsland

Duitsland is bij uitstek een wandelland. U heeft het voor het kiezen. Vanuit uw vakantiehuis in het Sauerland heeft u alle gelegenheid om dit prachtige heuvelachtige gebied te verkennen tijdens een wandelvakantie. In gezellige dorpjes als Bad Laasphe of Winterberg vindt u goed geoutilleerde vakantiewoningen, waarvan een aantal met een omheinde tuin. Als u uw vakantie met de hond in Duitsland slim boekt, dan kunt u bijvoorbeeld al wandelend in een dag van uw ene vakantieverblijf naar uw appartement in een verderop gelegen plaats gaan. Onderweg vindt u voldoende mogelijkheden om het Sauerland als wandelgebied te ontdekken en als uw hond een frisse duik wil nemen, dan zijn liggen er talrijke vennetjes en waterloopjes in dit bosrijke gebied.

Geniet van wat de Eifel u en uw hond biedt

Veel wandelen tijdens een vakantie met de hond in Duitsland is natuurlijk prachtig voor uw hond, maar na een flink aantal kilometers wandelen is het natuurlijk wel van belang om uit te rusten. De Eifel heeft zowel uw hond als uzelf heel wat te bieden. Dit is het stroomgebied van de Moezel, dat bekend is om zijn uitstekende wijnen. In de plaats Bitburg kunt u bovendien een bezoek brengen aan de brouwerij van het bekende Bitburger Bier. Hier kunt u, evenals in de vele andere schilderachtige dorpjes in dit gebied, ook lekker neerploffen op een terrasje na een actieve dag in het soms ruige en licht bergachtige gebied van de Eifel. Terwijl uzelf geniet van een drankje, mag uw hond lekker slobberen uit de waterbak, die op de meeste terrassen speciaal voor honden klaar staat.

Uw hond is welkom in uw accommodatie in Duitsland

Speciaal voor hondenbezitters selecteerde CASAMUNDO vakantiewoningen in Duitsland waar uw hond welkom is; vaak mag u zelfs twee honden meenemen. Als uw hond na een actieve dag in de buitenlucht moe is, laat u hem lekker slapen in het huisje. U kunt dan tijdens uw vakantie met de hond in Duitsland leuke stadjes verkennen of 's avonds genieten van een uitgebreid diner. Wedden dat uw hond alweer klaarstaat voor de volgende wandeling als u thuiskomt! Boek uw accommodatie in Duitsland en bezorg uzelf en uw hond een onvergetelijke vakantie in dit prachtige hondvriendelijke land!

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe