Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantie met hond Duitsland

Met uw hond naar onze veelzijdige Oosterburen

Duitsland is voor Nederlanders een zeer populaire vakantiebestemming. Dit heeft onder meer te maken met de enorme verscheidenheid die het kent, van de stranden in het noorden tot het skigebied in Beieren. Ook tijdens een vakantie met hond Duitsland valt er veel te genieten. Casamundo biedt verschillende vakantiehuizen aan, waar ook uw huisdieren hartelijk welkom zijn. Het hele gezin beleeft gegarandeerd een onvergetelijke vakantie. Bekijkt u de vele regio's in Duitsland en zoek uw favoriete vakantieonderkomen. In de zomer zal een vakantie met honden Duitsland aan de Noord- en Oostzee u zeker bevallen. Hier zijn een veelvoud aan honderstranden te vinden, zodat ook uw viervoeter optimaal van deze fraaie regio kan genieten. Ook een wandelvakantie met uw hond heeft zo z'n charmes. De uitgelezen mogelijkheid daarvoor is in het Zwarte Woud te vinden. Niet alleen de fijne sparren en de koekoeksklokken zijn een reden dit oord te bezoeken tijdens een vakantie met hond Duitsland, maar ook de vele mogelijke uitstapjes met uw hond dragen bij aan de populariteit van het gebied. Wandelingen dwars door het middelgebergte van het Zwarte Woud zijn een ware belevenis, zowel voor uw hond als voor u.

Ook in de stad is er genoeg ruimte

Duitsland heeft echter nog meer te bieden. Ook in de stedelijke gebieden kunt u huisdiervriendelijke vakantiewoningen boeken. Ondanks de nabijheid van de drukke stad, is het mogelijk een huisje met een ruime tuin te vinden. In deze omgeving liggen bovendien veel parken, waar uw hond onaangelijnd kan rennen en vriendjes kan maken met andere pups. Overal in Duitsland ervaart u het genot van culturele diversiteit, prachtige natuur en diervriendelijkheid.

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u nu uw favoriete vakantie met hond Duitsland vinden en een diervriendelijk vakantiehuis boeken bij Casamundo. In ons ruime aanbod is het zo goed als zeker dat ook het huis waar u en uw hond optimaal kunnen genieten gevonden wordt.
Naast de eerder genoemde Noord- en Oostzee, behoren ook Rügen en Usedom tot de meest geliefde bestemmingen voor een vakantie met de hond Duitsland.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!