Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Vakantie met hond Ardennen

In de Ardennen is uw hond meer dan welkom

Menig hondenbezitter ondervindt moeilijkheden als hij of zij op zoek is naar een mooie bestemming voor een vakantie met de hond. Dit hoeft echter niet zo te zijn. Een vakantie met hond Ardennen is de perfecte gelegenheid om te genieten en tot rust te komen. U hoeft bovendien niet ver te reizen om dit mooie gebied te bereiken. De auto is het meest voor de hand liggende vervoersmiddel, maar ook met het openbaar vervoer zijn de Ardennen goed te bereiken. Let er dan wel op dat er voor grotere honden, in de meeste gevallen, een kaartje gekocht moet worden.

Een uitgestrekt bosgebied

De Ardennen is het dichtstbijzijnde berggebied vanuit Nederland. Het wordt gerekend tot het laaggebergte, waardoor het maken van lange wandelingen een aantrekkelijke bezigheid is tijdens een vakantie met hond Ardennen. Het Signaal van Botrange is het hoogste punt van de Ardennen en België, en ligt op zo'n 700 meter boven het zeeniveau.
Een wandeltocht door het bosrijke heuvellandschap zal ook uw hond bevallen. In de meeste gebieden kunnen honden onaangelijnd hun gang gaan. In de herfst veranderen de Ardennen in een bonte kleurenverzameling, wat schilderachtige plaatjes oplevert. In de zomermaanden staat alles in bloei en kan er verkoeling gevonden worden in een van de talrijke riviertjes of beekjes. Een vakantie met hond Ardennen is het hele jaar door een optie.
In België is het jagen nog erg populair. In alle vroegte trekt men er met het jachtgeweer op uit. Dit gebeurt echter maar op enkele plekken en in de vroege ochtenduren. Voor de zekerheid wordt duidelijk aangegeven waar uw hond los kan lopen en waar niet.

Het diervriendelijke karakter van de Ardennen

Bij veel bezienswaardigheden is uw hond net zo welkom als u. Op deze manier kunt u, tijdens een vakantie met hond Ardennen, gewoon genieten van de interessante musea, mooie tuinen en prachtige kastelen.
Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in een van de vele dorpjes die de regio rijk is. Hier komt het bourgondische karakter tot uiting. Het is welbekend dat u in België heerlijk kunt tafelen. Het is geen vreemde gewoonte dat ook uw hond een stukje vlees krijgt voorgeschoteld. De Ardennen kennen een heerlijke keuken, waar veel gebruik wordt gemaakt van plaatselijk wild.

Hoewel de Ardennen bijna direct over de grens liggen, is het noodzakelijk een zogenaamd hondenpaspoort aan te vragen. Dit is verplicht zodra u zich met uw viervoeter in het buitenland bevindt, dus ook voor een vakantie met hond Ardennen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!