Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO

Accommodaties

Vakantiewoningen vergelijken en boeken

Veilig boeken

Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie

Beste prijs garantie

Uitstekend

Uitstekend advies

Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid

Uitstekende klanttevredenheid

Vakanties aan zee Spanje & strandvakanties Spanje bij CASAMUNDO

Genieten van een vakantie aan zee of strandvakantie in Spanje
Vakantie aan zee Spanje

De Spaanse kusten, ook wel bekend als de costas, zijn erg populair bij vakantiegangers. Met bijna vijfduizend kilometer lengte is er genoeg keuze en variatie. Daarnaast hebben ze een gemiddeld aantal zonuren van meer dan tien uur per dag in de zomer, dus mooi weer is haast gegarandeerd.

Een vakantie aan zee in Spanje kan alle kanten op. Zo kunt u kiezen voor de lange oostkust van het Iberisch schiereiland, de Britse exclave Gibraltar of de noordkust. Er liggen verschillende interessante steden aan de kust, zodat uw vakantie aan de Spaanse kust zich niet alleen op het strand hoeft af te spelen. Zo kunt u kiezen voor een bezoek aan Barcelona, Cádiz, Valencia of Malaga.

Naast de enorme keuze, is het ook erg makkelijk om Spanje te bereiken. Er zijn verschillende vliegvelden, bij bijvoorbeeld Barcelona, Alicante en Malaga om er maar een paar te noemen. Ook kunt met de auto gaan, al is dat wel bijna tweeduizend kilometer rijden. Er zijn ook verschillende busdiensten naar Spanje als u niet zelf wilt rijden.

De Costa Brava en de Costa del Sol zijn de meest bekende plekken voor een vakantiewoning in Spanje aan de kust. Alhoewel de Costa Brava vooral een erg ruige kust is, zijn er mooie baaitjes met grof zand en erg helder water. Lloret de Mar is waarschijnlijk de bekendste badplaats aan deze kust. De Costa del Sol ligt zuidelijker met als grootste stad Malaga. De Costa del Sol is ook populair onder de beroemdheden.

Wilt u wel een vakantie aan zee, maar niet op overvolle stranden liggen? Dan is de Costa Verde misschien iets voor u. Dit is de kust in het noordwesten van Spanje, boven Portugal. Deze regio staat bekend om zijn groene landschap. De stranden zijn rustiger en hebben schitterende uitzichten op het achterliggende land.

Er zijn allerlei manieren waarbij u aan de kust kunt verblijven. U kunt ervoor kiezen om een vakantiewoning Spanje te boeken direct aan het strand en met een privé zwembad en allerlei andere luxe. Ook kunt ervoor kiezen om een accommodatie op een vakantiepark in Spanje te boeken. Zo heeft u namelijk wel de gezelligheid en faciliteiten van een vakantiepark, maar heeft u toch net iets meer luxe dan wanneer u op een camping in Spanje verblijft.

Kortom, de Spaanse kusten zijn een gevarieerd gebied waar u van alles kunt beleven. U kunt een chique of laagdrempelige vakantie boeken. U kunt uitgaan in de kustplaatsjes en lekker op het strand liggen. Ook kunt u steden bezoeken zoals het culturele Barcelona. Of u graag een populair strand wilt of een rustiger strand in het midden van de natuur, alles is mogelijk omdat de kilometerslange kust van Spanje alles te bieden heeft.

Vakantie aan zee Spanje
↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!