Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO

Accommodaties

Vakantiewoningen vergelijken en boeken

Veilig boeken

Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie

Beste prijs garantie

Uitstekend

Uitstekend advies

Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid

Uitstekende klanttevredenheid

Optimaal genieten van een vakantie aan zee in Griekenland.

Griekenland is een gechikt land voor een vakantie aan zee met haar vele badplaatsen. Griekenland is grotendeels omringd door zee en dat maakt het huren van een vakantiehuis in Griekenland dan ook erg aantrekkelijk. Een strandvakantie in Griekenland kan zowel op het vaste land als op één van de vele Griekse eilanden. De kustlijn van het Griekse platteland is 4.000 kilometer lang, met de kustlijn van alle Griekse eilanden meegerekend heeft Griekenland een kustlengte van maar liefst 15.000 kilometer! Daarmee is de Griekse kustlijn op die van Noorwegen na de langste van Europa!

Vakantiehuis op één van de Griekse eilanden

Een zomervakantie in Griekenland is mogelijk van noord tot zuid, op het vasteland of op één van de vele eilanden. Griekse eilanden als Kreta, Kos en Rhodos zijn erg populair onder toeristen. Kreta is het grootste eiland van Griekenland en biedt veel verschillende landschappen in de vier districten waar het authentieke eiland in verdeeld is. Rhodos is ook zeer geliefd met haar afwisselende natuur en tientallen prachtige stranden. Het eiland Kos ligt maar 6 kilometer verwijderd van de bekende Turkse badplaats Bodrum, die ook erg populair is onder toeristen. Deze drie eilanden mogen dan het populairst zijn, daarnaast zijn er nog meer eilanden die ook absoluut een aanrader zijn om te genieten van een vakantie aan het water. Bijvoorbeeld het veelzijdige eiland Corfu is geschikt voor zowel gezinnen met kinderen, als jongeren of senioren. Of het minder bekende Kefalonia dat toch heel gemakkelijk te bereiken is. Ook de hoofdstad van Griekenland, Athene, ligt aan het water. Deze zou u zeker een keer moeten bezoeken, al is het alleen nog maar om de schitterende cultuur en rijke historie op te snuiven. In het gehele land zijn overigens nog veel bouwwerken te zien die u aan het verleden en oude Griekenland herinneren.

Vakantiehuis aan de blauwe wateren van Griekenland

Voor een vakantie aan zee kunt u Griekenland eigenlijk wel de ideale bestemming noemen. Zon, zee en strand vindt u er allemaal, terwijl u er ook voor cultuur en natuur op de goede plaats zit. Een vakantiehuis in Griekenland biedt u dus eigenlijk alles wat u maar zoekt in een vakantie aan zee. Ongeveer een derde van de bevolking woont in Athene en diens buitenwijken, wat betekend dat in ander delen van het land weinig mensen te bekennnen zijn. U kunt tijdens uw zomervakantie in Griekenland dus ook eens de drukte verlaten en kiezen voor de rust wanneer u dit wilt! Zelfs in het binnenland bent u vaak niet verder dan 100 kilometer van de kust verwijderd. Uitstapjes zijn dus ook makkelijk te maken, mocht u een vakantiehuis in Griekenland op het vasteland geboekt hebben.

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!