Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Zoekopdracht aanpassen
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Skivakantie Zwitserse Zermatt

Zwitserse Zermatt voor een lekkere skivakantie

Op een hoogte van ongeveer 1610 meter boven de zeespiegel ligt in het Zwitserse kanton Wallis de plaats Zermatt. De stad is beroemd vanwege de ligging onder aan de Matterhorn en is één van de bekendste wintersportbestemmingen van Zwitserland. Het kuuroord is door toerisme sterk gegroeid maar nog steeds autovrij. Wat u nog meer de mogelijkheid biedt van de prachtige omgeving te genieten tijdens uw skivakantie in Zermatt. Het vervoeren van personen wordt hier door elektrovaartuigen en paardentaxi´s overgenomen. Op die manier onderscheidt Zermatt zich van de andere bekende toeristische bestemmingen zoals St. Moritz. Het reizen naar Zermatt wordt zo wat minder praktisch maar niet minder aantrekkelijk. De auto kunnen vakantiegangers op één van de drieduizend beschikbare parkeerplaatsen parkeren en vervolgens met de elektrotaxi of de Gornergratbahn naar hun ski chalet Zermatt of ski appartement Zermatt reizen.

Zermatt skivakantie altijd genieten

In de omgeving rondom Zermatt zijn er drie uitstekend met elkaar verbonden skigebieden: Klein Matterhorn-Schwarzsee, Gornergrat en Sunegga-Rothorn. Ook het aangrenzende gebied van Breuil-Cervina in Italië staat de skiërs van Zermatt ter beschikking. In totaal kunnen wintersporters over 313 kilometer gemarkeerde pistes van elk niveau skiën, waarbij het vervoer door in totaal meer dan 70 bergspoorbanen en skiliften wordt overgenomen. Omdat er het hele jaar sneeuw ligt, kan er ook het hele jaar worden geskied. De vele ski appartementen en ski chalets in Zermatt bieden u dan ook de mogelijkheid het hele jaar te genieten van de sneeuw.

Tussendoor nodigen talrijke berghutten en pistenrestaurants u uit om te ontspannen. Interessant is de aanschaf van een skipas voor het hele gezin. Kinderen tot negen jaar mogen gratis mee en jongeren tot zestien skiën voor de halve prijs. Zo wordt een skivakantie in Zermatt voor gezinnen nog aantrekkelijker. Diverse winterwandelpaden, een sleerit van tien minuten van Rotenboden naar Riffelberg, een bezoek aan het hoogst gelegen Iglo dorp of een rit met de hondenslee bieden toeristen een afwisselingsrijk vakantieprogramma.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!