Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Skivakantie Saas Grund maakt plezier

Saas Grund skivakantie voor een optimale wintersport

Saas Grund was vroeger een oud bergdorp met veel verspreide kleine gehuchten en houten huisjes. De belangrijkste bron van inkomen voor de bevolking was de landbouw. In het laatste deel van de twintigste eeuw ontstonden er aan de ene kant talrijke hotels, ski chalets Saas Grund en ski appartementen Saas Grund en aan de andere kant liften en bergspoorwegen rondom Saas Grund. Op die manier ontstond er een typische wintersportbestemming die samen met Saas Fee en Saas Almagell een skigebied vormt voor een gewelige skivakantie Saas Grund. De plaats zelf ligt op 1569 m hoogte en wordt omringd door tien bergtoppen die hoger zijn dan vierduizend meter. Alleen al de aanblik van de indrukwekkende gletsjers en majestueuze bergtoppen laat de vakantieganger elke dag opnieuw zijn ogen uitkijken en genieten van hun skivakantie Saas Grund.

Alpine skiërs hebben het naar hun zin in het bijzonder sneeuwzekere skigebied in Zwitserland: de langste piste omvat een afstand van 3260 m van Hohsaas naar beneden naar Saas Fee. Ook de routes over de Jägihorn zijn aan te bevelen aan iets meer getrainde skiërs. Gezellige ski appartementen Saas Grund langs de route nodigen de skiliefhebber uit om een pauze te nemen. Skiërs kunnen op kracht komen voor de volgende etappe met een typisch gerecht uit de regio.

Skivakantie Saas Grund - genieten van de gezelligheid

In het gebied rond Kreuzboden op 2400 m hoogte zijn wat lichtere routes en kleinere liften voor handen die bijzonder geschikt zijn voor families. Twee skischolen bieden hun diensten aan, zowel cursussen voor groepen als individuele skilessen zorgen ervoor dat het leren of verbeteren van deze heerlijke sport mogelijk is.

Het langlaufen wordt in deze regio een beetje te kort gedaan maar de 26 km lange loipe door het hele Saasdal is vanwege het uitzicht op de verschillende hoogteniveaus zeker aan te bevelen.
Ondanks de vele nieuwe gebouwen maken de bossen en zonnige ligging de regio tot een charmante plaats, niet alleen voor skiliefhebbers. Een bezoek aan het dorpje Trift of de beroemde ronde kerk van Saas Balen is de moeite waard als alternatief voor een dag op de piste.

Heerlijk ontspannen in uw appartement Saas Grund

Een wandeltocht door de omgeving kunnen vakantiegangers bekronen met een bezoek in een café, vanaf de zeer begeerde terrassen uit kan van het heerlijke bergpanorama worden genoten. Hotels, ski chalets Saas Grund en ski appartementen Saas Grund zijn in alle prijsklassen beschikbaar. Vooral hotels in de hogere prijscategorieën besteden veel aandacht aan een uitgebreid wellness-gedeelte. Juist in de winter, na een inspannende dag in de koude winterlucht is het heerlijk ontspannen daar. Op die manier hebben vakantiegangers weer voldoende energie voor een avond in één van de talrijke restaurants, cafés en bars, die bijdragen aan een fantastische skivakantie Saas Grund.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!