Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Skivakantie Saas-Fee voor de liefhebber

Saas-Fee Skivakantie - wat een gezelligheid

In het schilderachtig gelegen Saas-dal bevinden zich in totaal vier plaatsen die u elk jaar opnieuw tot een skivakantie Saas-Fee uitnodigen. Behalve een skivakantie in Saas-Fee, waarschijnlijk de bekendste van de vier plaatsen, zijn er nog Saas-Grund, Saas-Almagell en Saas-Balen.

Het gletsjerdorp Saas-Fee ski wordt door 13 bergtoppen omgeven die hoger zijn dan vierduizend meter en een skivakantie Saas-Fee staat onder wintersporters bekend als "De Parel van de Alpen". Het gehele dorp is een autoloze zone. Mensen die last hebben van allergieën kunnen tijdens de skivakantie in Saas-Fee genieten van het gezonde klimaat. Zowel in de winter als in de zomer is Saas-Fee daarom de vakantiebestemming van talrijke sportliefhebbers uit alle denkbare landen. Dankzij de zuidelijke ligging heerst er een bijna mediterraan klimaat, waarvan de vakantiegangers heerlijk kunnen geniet in één van de ski chalets Saas-Fee of ski appartementen Saas-Fee tijdens de skivakantie Saas-Fee.

Saas-Fee skivakantie voor een geweldige tijd

Dankzij de hoge ligging is er tijdens een skivakantie in Saas-Fee, maar ook in het gehele Saas-dal absolute sneeuwzekerheid. De pistes bevinden zich op een hoogte van tot 3600 meter. Een groot deel van de pistes in het gletsjerskigebied kan zelfs gedurende het hele jaar worden gebruikt. De pistes die buiten het gletsjergebied liggen of door dit gebied heen leiden, worden tijdens het seizoen door meer dan 80 sneeuwkanonnen besneeuwd. Het wintersportgebied Saas-Fee omvat bijna 150 kilometer pistes die uiteraard steeds in uitstekende staat verkeren. Naast de vele km skipistes biedt Saas-Fee ook vele ski appartementen Saas-Fee en ski chalets Saas-Fee, voor een onvergetelijke skivakantie Saas-Fee. Beginners starten eerst op lichte, vlakke pistes en wagen zich pas later aan de pistes voor moderne carver of op de golvende pistes. De Dorliften in het Staffelwoud en Kalbermatten vormen een ideaal gebied voor iedereen die voor het eerst op de latten staan.

Ervaren skiërs verkiezen de gebieden "Plattjen" of "Spielboden/Längfluh" tijdens hun skivakantie Saas-Fee in Zwitserland.Onder andere kunt u hier ook meedoen aan de FIS-wereldbeker. Al vele ski-idolen zijn u voorgegaan. Ook de niet machinaal geprepareerde "Weisse Perle", Witte Parel, is een echte uitdaging voor iedere skiër.

Wintersport Saas-Fee appartementen en chalets

Voor snowboarders en free-skiërs biedt het wintersportgebied Saas-Fee eveneens talrijke mogelijkheden ter ontspanning. In het gebied Mitelallalin bevindt zich een Fun Park met een grote halfpipe en talrijke rails en parcours. Na het sporten ontspannen de skiërs zich in de direct ernaast liggende chill-zone. Onder het genot van goede muziek en in een relaxte stoel of bank kunnen de vakantiegangers even aan het dagelijks leven ontsnappen. Buitengewoon interessant zijn de nachtelijke skitochten die een paar keer per week plaatsvinden. Erg spannend om eens mee te maken tijdens uw skivakantie Saas-Fee. Er worden regelmatig dergelijke events aangeboden zoals fakkeltochten of vuurwerk.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!