Telefoon
-
gratis oproep
België

Onvergetelijke skivakantie Crans Montana

Verander zoekopdracht

Onvergetelijke skivakantie Crans Montana

Het skigebied Crans Montana ligt in het Zwitserse kanton Wallis, noorderlijk van de rivier de Rhone. Crans Montana bevindt zich ongeveer 1000 m boven de stad Sierre, bovenop een berg en is heel populair onder de wintersporters. Crans en Montana waren ooit 2 aparte plaatsen maar sinds de jaren 60 is het één groot vakantiegebied geworden. Elk jaar komen er steeds meer skieërs vanuit heel Europa en uit Noord-Amerika om hier hun vakantie door te brengen in één van de ski chalets Crans Montana of ski appartementen Crans Montana. In Crans Montana zijn er meer dan 30 hotels in stijlvolle ski chalets met samen ongeveer 140 bedden, perfect voor uw skivakantie Crans Montana. Genoeg reden voor een skivakantie Crans Montana of wintersport vakantie Crans Montana. In dit gebied zijn er in Flair meer dan 70 verschillende soorte restaurants te vinden. Het laagste punt van Crans Montana is 1.500m boven de zeespiegel en het hoogste punt is 3.000 m boven de zeespiegel.

Ski appartement Crans Montana in een prachtig skigebied

Op uw skivakantie Crans Montana kunt u genieten van meer dan 140km pistes en kunt u zich laten vervoeren door de 28 liften tijdens uw skivakantie Crans Montana. Door de vele zonneuren in Crans Montana, smelt de dikke sneeuwlaag waardoor de meeste pistes bedekt zijn met kunstmatig sneeuw. Dit mag de pret echter niet drukken een gewelidge skivakantie te beleven in één van de ski chalets Crans Montana of ski appartementen Crans Montana. Jaarlijks komen hier skieërs en snowboarders en nemen het tegen elkaar op door middel van wedstrijden. In dit gebied zijn er natuurlijk ook pistes voor beginners en veel skischolen. In de zomer is er ook een gelegenheid om te golfen maar 's winters wordt dit omgetoverd in een ski gelegenheid. De iets hogere pistes, ongeveer vanaf 2000m, zijn voor de gevorderden. Dit zijn de populairste pistes van het skigebied Crans Montana of wintersport Crans Montana met de meeste bezoekers. Van alle afdalingen heeft men hier een prachtig uitzicht op het Rhone-dal en op de Mont Blanc.

Een echte must see is het uitzicht van de piek des Bella Lui op een hoogte van 2.549m, deze berg bevindt zich boven de plaats Violettes. Een ander hoogtepunt is een tocht met de kabelbaan vanaf Funitel naar de 3000m hoge plaats Plaine Morte, deze gletscher heeft 2 loipen voor de langlaufers. Wie niet in langlaufen geintresseerd is, kan de 12 km lange afdaling maken terug naar Violettes. De meest uitdagende piste van het skigebied Crans Montana ligt westelijk van de Talab afdaling. Dus wilt u niet met de lift terug, dan kunt u lekker terug naar beneden skieën en uitrusten in uw heerlijkie ski appartement Crans Montana.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe