Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Skivakantie Wallis in een top appartement

Wallis skivakantie is er ook voor u

In het zuid-westen van Zwitserland ligt het Kanton Wallis. Het laagste punt van Wallis bevindt zich ongeveer 372m boven de zeespiegel en het hoogste punt is de Dufourspitze met ongeveer 4630 m boven de zeespiegel. In Wallis zijn overigens ook de 3 hoogste gletschers te vinden van de Alpen. De grootste inkomsten bron van de bewoner is het toerisme, zowel in de zomer als in de winter, vandaar het grote aanbod van ski chalets en ski appartementen in Wallis. Een bijzondere plaats is Zerman, dat zich aan de voet van Matterhorns bevindt, het is namelijk één van de meest populaire vakantieoorden voor toeristen, waar u kunt genieten van een geweldige skivakantie in Wallis.

In totaal zijn er in Wallis 9 skigebieden met hoogtes van meer dan 3000m. Eén daarvan is Anzère, hier zijn verschillende wintersporten te beoefenen zoals langlaufen, snowboarden en skiën. Anzère heeft ongeveer 42km aan pistes en voor de langlaufers zijn er 3 lopen.
Een andere regio met veel ski appartementen en ski chalets in Wallis, is de plaats Bellwald. Het ligt op een hoogte van 1600m boven de zeelspiegel. Met de kabelbanen kan men een hoogte van 2500m bereiken. In totaal zijn er 13 pistes met een lengte van 31km. Langlaufers kunnen zich uitleven op 2 loipen met een lengte van meer dan 100km!

Wallis ski appartement voor het hele gezin

Een derde regio is Eischoll, de pistes in dit gebied hebben een hoogteverschl van meer dan 1000m. De liften brengen de wintersporters die een ski appartement Wallis of ski chalet Wallis huren, snel naar de pistes zonder al te lange wachttijden. In totaal zijn er 5 pistes om naar beneden te racen, verdeeld over een lengte van meer dan 30km. De langlaufers kunnen hier 3 lopen vinden. Over sneeuw hoeft u zich geen zorgen te maken, niet alleen ligt Wallis hoog genoeg, er kan ook gebruik worden gemaakt van kunstmatige sneeuw, wanneer er niet genoeg ligt. Zo bent u verzekerd van een sneeuwzekere skivakantie in Wallis. In alle 9 skigebieden bevinden zich zulke 'kannonnen' en 's nachts wordt er voor gezorgd met behulp van machines dat de pistes de volgende dag weer als nieuw zijn voor de toeristen die een ski chalet of ski appartement in Wallis gehuurd hebben.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!