Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Skivakantie St. Moritz is genieten

St. Moritz skivakantie is optimaal genieten

De klankvolle naam van dit wintersportoord tovert meteen een lachje op alle gezichten en een skivakantie St. Moritz is dan ook zeer geliefd . Lifestyle, skiën en exclusief winter entertainment zijn verenigd in het „Sylt“ van de Alpen. Deze plaats die 1700 meter boven de zeespiegel ligt heeft een fantastisch „Champagne-Klimaat“. Dankzij de droge lucht, die het prikkelende gevoel van deze edele drank naar boven brengt, is het daar behoorlijk fris.

Zon op uw skivakantie St. Moritz

In St. Moritz zijn er meer dan 300 dagen zon per jaar, waardoor deze plek het winterverblijf bij uitstek is. Een ski chalet St. Moritz of ski appartement St. Moritz zijn dan ook echte aanraders. Niet alleen de Bobslee werd hier uitgevonden, maar ook het skiën zelf heeft hier een lange traditie achter de rug. Daardoor is dit oord perfect voor een onvergetelijke skivakantie St.Moritz , maar ook om een ski chalet St.Moritz te huren. De Olympische Spelen hebben hier tweemaal plaats gevonden, bovendien werden hier meermaals alpijnse wereldkampioenschappen gehouden.

Het skigebied straalt een luxueuze sfeer uit en biedt dan ook een groot aantal exclusieve hotels aan, die beroemdheden over de hele wereld aantrekken. Daarnaast zijn er ook veel luxe ski appartementen in St. Moritz te vinden. Vakantiegangers kunnen hier ook genieten van zeldzame sporten, zoals polo of cricket op ijs, paardenrennen en zeilwedstrijden. Skivakantie St. Moritz is een ideale plaats voor iedereen die een exclusieve skivakantie St. Moritz en sfeer zoekt, maar ook voor wie zijn skivakantie in een ski chalet St. Moritz wil doorbrengen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!