Telefoon
-
gratis oproep
België

Skivakantie Graubünden in een heerlijk appartement

Verander zoekopdracht

Skivakantie Graubünden in een heerlijk appartement

Graubünden is het grootste kanton van Zwitserland, ook wel het 'land met de duizend dalen' genoemd. Er bevinden zich veel traditionele skigebieden, die bekend staan om hun veelzijdigheid. Taloze ski chalets Graubünden zorgen voor een aangename sfeers en zorgen voor dat heerlijke thuis gevoel. Graubünden is Duitstalig maar er zijn veel verschillende dialecten en in het zuiden wordt zelfs Italiaans gesproken. Graubünden staat bekend om de grote hoogteverschillen, van 500m in het noorden tot 4000m in het Berninagebied.

Ski appartementen Graubünden

Bovendien kunnen de vakantiegangers vanuit hun ski appartement Graubünden genieten van de mooie flora en fauna. Diverse culturele evenementen maken de skivakantie Graubünden helemaal compleet. Het gebied rond Flimx en Laax worden de 'Weisse Arena' genoemd, over 140km² aan skigebied is tussen de Vorab(3018m) en de Cassonsgrat(2675m) ontwikkeld. Dit gebied wordt van juni tot september als skigebied gebruikt en beschikt dan ook over een groot aanbod van Graubünden ski appartementen.

Vakantie Graubünden - helemaal compleet

De skigebieden Kloster en Davos hebben vele overeenkomsten met elkaar: deze gebieden zijn zelfs chique te noemen en veel beroemdheden komen hier om hun vakanties door te brengen. Kloster biedt een groot aantal hotels aan, waar u onbezorgd uw skivakantie in Graubünden kunt doorbrengen. In Davos kunt u daarentegen uw skivakantie in één van de vele ski appartementen en ski chalets Graubünden doorbgrengen. Sinds de opening van Gotschnagratbahn is Klosters niet meer een 'buitenwijk' van Davos, maar is nu volledig ontwikkeld als een eigen plaats. Aanraders voor afdalingen zijn te vinden op Heid, Mura, Selfranga en Madrisa.

Talrijke skihutjes/berghutjes nodigen u uit om even te pauzeren. Dit geldt ook voor de omgeving Davos: het voormalige kuuroord is daar nu ontwikkeld tot een bekende wintersportcentrum aan Parsenn en Jakobshorn. Nog een beroemde en exclusieve plaats is St.Moritz. Op deze pistes komen de vakantiegangers van ver om van de skivakantie Graubünden te genieten maar ook mensen die in de buurt wonen. Nog meer populaire skigebieden in Graubünden zijn Arosa, San Barnadino, Disentis en Sedrun, Sils en Silvaplana. Deze worden zeker als wintersportgebied aanbevolen en hebben zo ook elk hun eigen charmes. Een sfeervolle skivakantie is verzekerd, wanneer u kiest voor een ski chalet Graubünden of een ski appartement Graubünden!

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe