Telefoon
-
gratis oproep
België

Het summum van wintersport is een skivakantie in St. Anton am Arlberg

Verander zoekopdracht

Het summum van wintersport is een skivakantie in St. Anton am Arlberg

Er zijn weinig wintersportgebieden die zo tot de verbeelding spreken als de regio rond St. Anton. Als u een skivakantie in St. Anton am Arlberg boekt, dan boekt u een vakantiehuis op de plek waar het alpineskiën zo'n beetje is ontstaan. Wereldwijd wordt het dorp gezien als de bakermat van de wintersport en als toegangspoort tot het wintersportgebied van de Arlberg doet het die naam alle eer aan. Vanuit uw eigen huisje gaat er een witte sneeuwzekere wereld voor u open en u zult verrast worden door de ongekende mogelijkheden die dit skigebied u biedt. Op alle fronten. Zowel de doorgewinterde wintersporter als de nieuwsgierige beginner kan tijdens een skivakantie in St. Anton am Arlberg uitstekend uit de voeten en hoeft zich geen moment te vervelen.

Uitstekende faciliteiten tijdens uw skivakantie in St. Anton am Arlberg

Het skigebied rond St. Anton biedt voor iedereen uitstekende ingrediënten om een onvergetelijke vakantie te beleven. Meer dan 300 kilometer perfect geprepareerde pistes en ongeveer 90 moderne skiliften ontsluiten het gebied. Uniek is dat de meeste pistes tot in het dorp komen, zodat de overstap van ski naar après-ski snel gemaakt is. Ook in de omgeving liggen een aantal erg leuke dorpjes die het ontdekken meer dan waard zijn. Zo is bijvoorbeeld St. Christoph een leuke plek om tussen de middag eens de lunch te gebruiken. Overigens vindt u op de bergen zelf ook ruim voldoende mogelijkheden om even bij te komen onder het genot van een hapje en drankje. Tijdens uw vakantieverblijf in St. Anton zult u van de ene indrukwekkende ervaring in de andere rollen, en dan is niks prettiger dan 's avonds in uw eigen appartement even de dag door te nemen.

Juist omdat de mogelijkheden tijdens uw skivakantie in St. Anton am Arlberg zo uitgebreid zijn, is het gebied meer dan geschikt voor een geslaagde gezinsvakantie. Zelfs voor de allerjongsten zijn er ruimschoots faciliteiten om ook hun vakantie uniek te maken. Van gezellige kinderopvang als u eens een dagje met uw partner wilt gaan skiën, tot de vermaarde oostenrijkse skischolen die de basis kunnen leggen voor een leven lang skiplezier.

Boek nu uw accommodatie voor een skivakantie in St. Anton am Arlberg

Wie vroeg boekt heeft langer voorpret. Bovendien weet u al zeker dat u exact in dat appartement in Tirol terecht komt waar u ook echt naar op zoek was. Aan alle randvoorwaarden is in St. Anton in ieder geval uitstekend voldaan. Prima skischolen, mogelijkheden om dagtochten te maken en ook op gastronomisch gebied is de Arlberg-regio een schot in de roos. Een dagje geen zin om te skiën? Breng dan eens een bezoek aan het skimuseum in het Arlberg-Kandahar-Haus. De geschiedenis van de wintersport en het skiën wordt hier op een leuke manier inzichtelijk gemaakt. Als u weet dat St. Anton als sinds de 19de eeuw een bekende en geliefde wintersportplaats is voor avonturiers uit de hele wereld, dan zal het u niet verbazen dat het museum u een rijk en boeiend overzicht te bieden heeft.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe