Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Zoekopdracht aanpassen
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Skivakantie Seefeld-Telfs - Paradijs voor langlaufers!

Gezelligheid in Seefeld Telfs

De gemeente Seefeld bevindt zich in Tirol in Oostenrijk en telt iets meer dan 3000 inwoners. Het plaatsje is één van de schoonste wintersportoorden en behoort dan ook tot één van de meest geliefde skivakantie gebieden in Tirol waar u heerlijk kunt uitrusten in een ski chalet Seefeld of ski appartment Seefeld tijdens uw skivakantie Seefeld. Bovendien is Seefeld onderdeel van de wintersport regio Leutasch-Scharnitz-Mösern-Reith. Direct aan één van de belangrijkste wegen naar Seefeld ligt de Seelen gemeente Telfs. Seefeld bevindt zich tussen de gebergtes Mieminger, Wetterstein- en het Karwendelgebergte op ongeveer een hoogte van 1200 m boven de zeespiegel.

Skivakantie Seefet Telfs - prachtige natuur

Het gebied Seefeld is ook een echte aanrader voor alle langlaufliefhebbers die een ski appartement Seefeld of ski chalet Seefeld huren! Seefeld wordt beschouwt als het mekka voor langlaufers en hier hebben dan ook al twee keer de Olympische spelen plaatsgevonden. In totaal is er zo'n 262 km aan loipen te vinden, die alle moeilijkheidsgraaden omvatten. De meeste loipen kunnen tot é met begin april gebruikt worden, zolang kan er dan ook sneeuwzekerheid gegarandeerd worden. Er wordt dan ook zelden gebruik gemaakt van kunstmatige sneeuw. Waneer dit wel gebeurd, wordt het meestal gebruikt voor de rodelbaan en voor de kleinere pistes die gebruikt worden door de skischolen. In de regio Seefeld-Telfs is het mogelijk te genieten van een heerlijke skivakantie Seefeld vanaf begin december tot begin april.

Ski chalet Seefels Telfs

Ook zijn er enkele skischolen te vinden waar ze u graag helpen om extra te genieten van uw skivakantie Seefeld. Speciaal voor de kinderen is er ook een kindervriendelijke skischool waar pedagogisch personeel ingezet wordt, om uw kinderen de beste lessen aan te bieden. Voor de gene die zich niet thuis voelen op de skilatten, zijn er ook goede wandel mogelijkheden! In totaal worden er over 80 km wandelpaden aangeboden en worden er bovendeien regelmatig rondleidingen aangeboden. U kunt natuurlijk ook gewoon zelf een wandeling maken en genieten van de prachtige natuur tijdens uw verblijf in een ski chalet Seefeld of ski appartement Seefeld!

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!