Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Zoekopdracht aanpassen
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Skivakantie in Landeck Zams Imst

Genieten van wintersport Landeck Zams Imst

Winterurlaub Landeck
Het kleine Aplenstadj Landeck valt op door haar levendige sfeer. Vooral in de kleinere straatjes van de binnenstad bevinden zich talrijke winkels en café's, die u uitnodigen voor een wandeling door de straten. Wat u zeker niet moet missen tijdens uw skivakantie Landeck in één ski chalet Landeck of ski appartement Landeck is het kasteel van Landeck. Een goed gedocumenteerde tentoonstelling biedt u hier de kans ook nog enige culturele aspecten van Landeck tijdens uw skivakantie Landeck mee op te snuiven. De mooie omgeving rondom Landeck biedt u vele uitvalsmogelijkheden voor onvergetelijke tochten in het prachtige landschap. Skiën in Landeck is een droom!

Landeck Zams Imst - paradijs op aarde

Winterurlaub Zams
Zams gelegen aan de voet van de berg Krahberg, nodigt alle vakantiegangers uit om de mooiste tijd van het jaar in een typische alpine sfeer door te brengen. Prachtige skipistes en comfortabel ingerichte ski chalets Zams en ski appartementen Zams zorgen dat u een onvergetelijke skivakantie Zams beleeft. Opvallend in dit plaatsje is de Kirchturm, die tot één van de weinige gebouwen hoort, die naar een grote brand in 1911 nog overeind staat. Deze kunt u zeker niet missen tijdens uw skivakantie Zams.

Winterurlaub Imst
Het kleine Alpen stadje werd bekent, doordat hier in 1951 het eerste SOS kinderdorp opgericht werd. Vandaag de dag staat het dorp meer bekent om de vele muziekfestivals die hier plaats vinden en dan ook grote sterren, zoals de Rolling Stones trekken. Daarnaast kunt u ook hier genieten van een heerlijke skivakantie Imst. De schilderachtige bergen, de schone sneeuw en de goed geprepareerde pistes dragen bij aan een onvergetelijke skivakantie Imst met uw familie of vrienden in één van de vele ski chalets Imst of ski appartementen Imst.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!