Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO

Accommodaties

Vakantiewoningen vergelijken en boeken

Veilig boeken

Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie

Beste prijs garantie

Uitstekend

Uitstekend advies

Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid

Uitstekende klanttevredenheid

Skivakantie Kitzbühel

Kitzbühel wintersport - genieten van de kou

Het grootste en bekentste skigebied in Oostenrijk verwacht u in Kitzbühel! Kitzbühel is al sinds meer dan honderd jaar een zeer geliefde zomer zowel wintervakantiebestemming voor menig vakantiegangers. Laat u door de charmes van deze stad betoveren, wanneer u door de eeuwe oude straatjes loopt of uzelf verwend met één van de gerechten van de traditionele keuken. Daarnaast kunt u tijdens uw verblijf in een ski chalet Kitzbühel of ski appartement Kitzbühel, ook nog genieten van een biertje of iets anders in één van de vele café's en Après-Ski-bars!

Kitzbühel wintersport

Tijdens uw skivakantie Kitzbühel kunt u niet alleen genieten van de heerlijke sneeuw, ook kunt u de plaatselijke winkels bezoeken, om even uw benen te streken. Verder kunt u zich ook heerlijk ontspannen in één van de wellness-centrums. Natuurlijk blijft de natuur die zich rondom Kitzbühel bevindt de grootste attractie tijdens uw verblijf in één ski appartement Kitzbühel of ski chalet Kitzbühel. De mooie bergtoppen en de schilderachtige rotsformaties in de glinterende sneeuw, zullen ervoor zorgen dat u een geweldige skivakantie Kitzbühel beleeft!

Wanneer u uw geluk buiten de pistes wilt beproeven, kunt u dit in het glamoureuze casino van Kitzbühel doen. Een vakantie jackpot heeft u echter altijd, wanneer u een ski appartment Kitzbühel of ski chalet Kitzbühel huurt!

↑ boven 
Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!