Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Zoekopdracht aanpassen
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Skivakantie Saalbach-Hinterglemm

Wintersport Saalbach-Hinterglemm - paradijs

Wie wilt dat nou niet, korte wachttijden bij de liften zodat u zo snel mogelijk van de skipistes Saalbach-Hinterglemm kan racen? Tijdens uw skivakantie in Saalbach-Hinterglemm is dat zonder twijfel mogelijk, dankzij de goedgeregelde lifsystemen. Meer dan 55 liftjes brengen u snel naar de gewenste bestemming aan de skipistes van Saalbach-Hinterglemmm, waar meer dan 200 km pistes op u wachten. Vanaf uw ski chalet in Saalbach-Hinterglemm is het ook nog eens mogelijk om gratis gebruik te maken van de pendelbussen die u naar de lift brengen en weer naar uw ski chalet of ski appartement in Saalbach-Hinterglemm.

Skivakantie Saalbach-Hinterglemm waar snowboarders genieten

Tijdens de skivakantie Saalbach-Hinterglemm kunt u genieten van allerlei skipistes met verschillende moeilijkheidsgraden. Zo zijn er pistes voor beginners en kinderen maar ook pistes waar experts zichzelf kunnen bewijzen Er zijn in totaal meer dan 90 km aan blauwe pistes te vinden, ideaal voor de beginners en kinderen dus.
Snowboarders kunnen tijdens hun verblijf in een ski appartement of ski chalet Saalbach-Hinterglemm zich uitleven in de twee Funparks. De eerste is te vinden in Leogang, op een hoogte van 1700 m en de andere is direct in Hinterglemm. Hier kunnen de boarders over hindernissen springen en hun kunsten vertonern op de halfpipe. Deze parken zijn speciaal voor de snowboarders gereserveerd en zorgen ervoor dat zij tijdens hun verblijf in een ski- chalet of appartement in Saalbach-Hinterglemm ongestoord kunnen boarden zonder skieërs op het parcours.

Ski appartement Saalbach-Hinterglemm wacht op u

Ook in de avond is het mogelijk in het dal te skiën of boarden in het dal. Wil het voorkomen dat er toch niet genoeg sneeuw is, dan is het hier nog steeds mogelijk op kunstmatig sneeuw nog sneeuwplezier te beleven tijdens uw skivakantie Saalbach-Hinterglemm. Zo is er altijd een garantie dat er sneeuw ligt. Wie meer van langlaufen houdt, kan tijdens de skivakantie Saalbach-Hinterglemm de loipen verkennen in Saalbach. Wie in het dal wilt langlaufen, kan de loipen bezoeken in Hinterglem, een loipe van 6km lang. Kortom, voor iedereen die tijdens de skivakantie in Saalbach-Hinterglemm een chalet of  appartement huurt, is er iets te doen wat bij diegene past!

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!