Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Zoekopdracht aanpassen
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Skivakantie Ischgl waar skiën een feest is!

Wintersport Ischgl is een belevenis!

Iemand die nog niet in Ischgl is geweest, mist zeker wat! In het skigebied Ischgl is een eigen soort stijl en wintersport ontstaan met prachtige landschappen. Ischgl is meer dan alleen een skigebied, het is een belevenis! Die tot leven komt in een ski chalet Ischgl of ski appartement Ischgl. In Paznauntal, op 1337 meter boven de zeespiegel, geeft de plaats een grote indruk door de vele restaurants en bars, door de unieke ligging, de vele ski chalets Ischgl en ski appartementen Ischgl en het uitstekende skigebied.

Als hoogtepunt zijn de jaarlijkse rock- en popconcerten te noemen, waar internationale grootheden optreden. Wanneer u een skivakantie Ischgl boekt, heeft u de kans om sterren zoals Tina Turner of de Scissor Sisters tegen te komen. Ook in het Zwitserse dorp St Moritz komen veel bekende sterren.

Prachtige natuur - dat is Ischgl!

Ischgl staat bekend om de schone lucht en prachtige mooie natuur. Het is een bijna volledige autovrije plaats, dus uitlaatgassen of luide motoren zullen u niet storen tijdens uw skivakantie Ischgl. Zwitserland is ook nog eens in de buurt, en Ischgl is zelfs verbonden met het Zwitserse Samnaun . Daarnaast is er ook een overdekt zwembad en zijn er sauna's die op u wachten tijdens uw skivakantie Ischgl!

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!