Telefoon
-
gratis oproep
België

Skivakantie in Patscherkofel

Verander zoekopdracht

Skivakantie in Patscherkofel

Vlakbij Innsbruck steigen de 2246 hoge pieken van de Alpen in de Patscherkofel regio de hemel in. Hier hebben in 1964 en 1976 de Olympische Winterspelen plaatsgevonden. De pistes hebben in totaal een lenge van ongeveer 15km, speciaal voor beginners en gevorderden. De in totaal vijf verschillende afdalingen zijn ideaal voor families, maar de gevorderden kunnen zich hier ook goed vermaken. Zo is er voor ieders wil altijd wel iets te beleven tijdens uw skivakantie Patscherkofel. Daarnaast biedt het gebied ook vele gezellige ski chalets Patscherkofel en ski appartementen Patscherkofel waar u tijdens uw skivakantie Patscherkofel verblijven kunt.

Aangename skivakantie Patscherkofel

De vele liften en een kabelbaan zorgen voor een zeer aangename skivakantie Patscherkofel in de bergen van deze regio. Patscherkofel biedt daarnaast ook voor de snowboarders veel sneeuwplezier tijdens hun skivakantie Patscherkofel. Ook hier zijn er halfpipes en dergelijke aanwezig om de skivakantie Patscherkofel zo plezierig mogelijk te maken voor iedereen. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier te sleeën of schaatsen. De lengte van de rodelbaan hier is 2km, aan het einde van de vaart is er een speciaal hutje om even bij te komen en op te warmen. Een vaart voor kinderen tot 10 jaar is onder begeleiding met een volwassene gratis. Beginners kunnen op hun skivakantie Patscherkofel ervoor kiezen om op de skischool wat bij te leren. Skivakantie Saas Grund is ook aan te raden als u Zwitserland eens wilt ontdekken.

Ook hoeft u niet te bang te zijn dat er geen sneeuw ligt, aangezien er ook op kunstmatige wijze sneeuw geproduceerd kan worden. Deze kindvriendelijke en ouderenvriendelijke regio biedt ook voor de niet skieërs prachtige wandelingen en paardrij routes. Na een lange dag buiten kunt u lekker bijkomen in de sauna of in een zwembad van uw ski appartement Patscherkofel of ski chalet Patscherkofel of natuurlijk op één van de feestjes in de après ski hutjes.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe