Telefoon
-
gratis oproep
België

Skivakantie Ötztal is er ook voor u

Verander zoekopdracht

Skivakantie Ötztal is er ook voor u

Skivakantie Ötztal: 150 kilometer aan skipistes wachten erop om door u te worden veroverd. Er zijn drie bergen: Gaislachkogel, Tiefenbachkogel en Schwarze Schneide, alledrie met een top die hoger dan drieduizend meter ligt. Daarnaast zijn er nog gletsjerskigebieden, een attractiepark en banen met tijdmeting. Een skivakantie Ötztal is een vakantie met superlatieven waar u zeker kunt genieten in een ski chalet Ötztal of ski appartement Ötztal. Besneeuwsystemen zorgen ervoor dat er altijd van de sneeuw kan worden genoten. Meer dan dertig moderne liften zorgen voor een goede doorstroom en geringe wachttijden. Voor variatie in de ritten tijdens de skivakantie Ötztal zorgen de spoorwegen die tussen het gletsjerskigebied en het winterskigebied rijden. Liefhebbers van ski rally kunnen hier naar hartelust hun gang gaan: een route van 50 kilometer en een hoogteverschil van 10 kilometer zorgt voor kippenvel. Ook voor een wintersport Frankrijk kunt u bij CASAMUNDO terecht. Wat dacht u van een skivakantie Les Deux Alpes?

Klassiek Ötztal is fijn

Een skivakantie Ötztal is ondenkbaar zonder de klassieker Ötz-Hochötz. Een route van 2,2 km en talrijke berghutten onderweg zorgen voor veel plezier en vreugde. De gletsjerskigebieden rond Sölden, de Rettenbachgletsjer en de Tiefenbachgletsjer zijn adembenemend mooi. Dankzij het prachtige uitzicht over de Alpen zorgen de routes tussen de gletsjers voor een bijzondere skibelevenis. Het hele jaar door kan er worden geskied en genoten worden van de ski chalets Ötztal en ski appartementen Ötztal, niet alleen tijdens de wintersport Ötztal. Met een lengte van drie kilometer is dit het grootste toegankelijke gletsjeroppervlak in Oostenrijk. Dat maakt een skivakantie Ötztal dan ook een unieke ervaring.

Lang skien in Ötztal

Tot ver in de lente (ongeveer eind mei) kunnen skiërs in Obergurgl en Hochgurgl van de sneeuw genieten. De complexe skiliften en skisystemen zorgen voor veel plezier in de schitterende witte omgeving. Een skivakantie Ötztal is uitstekend geschikt voor gezinnen door het veelzijdige aanbod: langlaufen, snowboarden, carven en nog veel meer. Een omvangrijk pakket voor groot en klein tijdens de skivakantie Ötztal in Oostenrijk.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe