Telefoon
-
gratis oproep
België

Skivakantie ski-arena Karinthië

Verander zoekopdracht

Skivakantie ski-arena Karinthië

De ski-arena Nassfeld Hermagor behoort tot één van de meest geliefde skigebieden van Oostenrijk. Met ongeveer110km aan pistes en het perfecte liftennetwerk, biedt het grootste en sneeuwrijkste skigebied van de Alpen voor ieder genoeg mogelijkheden om een leuke skivakantie Karinthië te beleven in één van de vele ski appartementen ski-arena Karinthië of ski chalets ski-arena Karinthië. Wilt u liever een keer naar zwiterland op skivakantie? Kijk dan eens bij ski appartement Samedan.

Zowel beginners en experts komen hier aan hun trekken. Voor de beginners zijn er meer dan 30km aan blauwe pistes om te oefenen, waarvan Hügel en Tresdorfer Höhe echte aanbevelingen zijn. Voor de echte die-hards die meer ervaring hebben met skieën, hebben we natuurlijk de rode pistes, zoals bijvoorbeeld de Talababfahrt. Deze behoort tot één van de meest stijle pistes in het skigebied Karinthië. Verder is er ook nog op 2020m hoog de mogelijkheid voor de echte pro's, skieërs en boarders, om echt te laten zien wat ze in huis hebben. Er bevindt zich een hindernisparcours, half pipe en quarterpipes voor veel plezier en afwisseling. Daarnaast is er ook nog voor de boarders onder ons de beroemde halfpipe 'The Pipe'. Dat is een 2.2km lange halfpipe en daarmee ook de langste halfpipe van Europa.

Ski arena Karinthie voor een leuke wintersport

Ook zult u in dit gebied tijdens uw skivakantie Karinthië geen last hebben van lange wachttijden bij de kabelbaan of skilift. Après ski mogelijkheden zijn er in de hutten in het hal, bijvoorbeeld de Bärenhütte in Tröpolach, waarna u vervolgens weer kunt uitrusten in uw ski chalet ski-arena Karinthië of ski appartement ski-arena Karinthië.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe