Telefoon
-
gratis oproep
België

Skivakantie Val Gardena Italië

Verander zoekopdracht

Skivakantie Val Gardena Italië

Een skivakantie Val Gardena is een waar genot. Het skigebied Val Gardena is een prachtig en zeer geliefd gebied in de Dolomiten. Het dal is zelf 25 km lang en is een aftakking van het bekende Eisacktales, een van de belangrijkste dallen van Zuid-Tirol. Wolkenstein, St. Christina en St. Ulrich zijn de drie belangrijkste gemeentes van Val Gardena. Toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten in Val Gardena en dan met name tijdens de winter maanden. Juist daarom biedt het gebiedt uitstekende voorwaarden voor een onvergetelijke skivakantie Val Gardena tijdens uw verblijf in een ski chalet Val Gardena of ski appartement Val Gardena.

Skivakantie Val Gardena - waar genot

In de zomer is Val Gardena een sprookje voor alle natuurliefhebbers, die willen genieten van de vele verschillende dieren of de vele indrukwekkende planten die in het gebied te vinden zijn. Bovendien biedt het gebied ideale omstandigheden voor wandelaars en fietsers, door de goed ontwikkelende paden. Maar ook de ski omstandigheden verbeteren elk jaar. Geen wonder dat steeds meer vakantiegangers kiezen voor een skivakantie Val Gardena in een ski chalet Val Gardena of ski appartement Val Gardena.

In de winter is vooral de skisport de nummer één bezigheid van de vakantieganger. Van de plaatsje Ciampinoi tot é met Wolkenstein is er een skipiste waar elk jaar de Super-G en de heren race plaats vinden. Ook de World Cup wedstrijden vinden hier plaats. Het gebied Val Gardena is slechts een klein onderdeel van het grote skigebied Dolomiti Superski en biedt u vele mogelijkheden om te genieten van uw skivakantie Val Gardena.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe