Telefoon
-
gratis oproep
België

Skivakantie Val di Fassa

Verander zoekopdracht

Skivakantie Val di Fassa

Bijna altijd worden de Italiaanse Alpen gelijkgesteld aan de Dolimieten. Geen wonder, tenslotte vormen zij het grootste door één skipass verbonden skigebied van de Alpen. En precies dat maakt uw skivakantie Val di Fassa zo bijzonder. De ski chalets Val di Fassa en ski appartementen Val di Fassa zijn jaar op jaar zeer geliefd en lokken steeds meer vakantiegangers naar Italië. Skiën en snowboarden in Val di Fassa is een onvergetelijke belevenis die u de mogelijkheid biedt uw sport uitstekend uit te voeren. Waarna u vervolgens weer na een lange intensieve dag kunt uitrusten in uw ski appartement Val di Fassa of ski chalet Val di Fassa.

Skivakantie Val di Fassa - heerlijk uitrusten

Tijdens uw skivakantie Val di Fassa kunt u genieten van een prachtige natuur, die u in bijna geen andere plaats zo goed kunt bewonderen: het Dolimiet-gebergte. De typische Italiaanse sfeer die u kunt proeven tijdens uw skivakantie Val di Fassa zorgt keer op keer voor enthousiaste vakantiegangers. Niet alleen tijdens uw verblijf, maar ook tijdens het skiën kunt u genieten van die echte Italiaanse sfeer. Welke reden heeft u nog meer nodig, om voor een skivakantie Val di Fassa te kiezen?

Val di Fassa is wintersport

In Val di Fassa vinden familie's met kinderen de ideale omgeving om hun skivakantie door te brengen. De verscheidenheid van de vele activiteiten die worden aangeboden in de omgeving maakt Val di Fassa tot een waar familie paradijs. Op de in totaal 120 km aan skipistes van alle niveau's kan iedereen zich vermaken, ongeacht zijn of haar niveau. Vanuit hier kunt u de Sellaronda of vele andere afdaling op de Marmolada of de beroemde Rosengarten betreden. Het gebied is uitgerust met de modernste technieken en is dan ook bijzonder kindervriendlijk. Wat wenst u nog meer om een onvergetelijke skivakantie in Italië te beleven tijdens een verblijf in een gezellige ski chalet Val di Fassa of ski appartement Val di Fassa?

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe