Telefoon
-
gratis oproep
België

Skivakantie Alta Valtellina

Verander zoekopdracht

Skivakantie Alta Valtellina

In het Dolomiten in Italie ligt één van de mooiste skigebieden van Italie: Alta Valtellina. In deze prachtige regio kunt u zowel een onvergetelijke skivakantie beleven, als gewoon tot rust komen van alle drukte. De skipistes Alta Valtellina zijn niet ver van de ski chalets of ski appartementen Alta Valtellina en zo kunt u dus gelijk voor de deur beginnen met skiën.

Skivakantie Alta Valtellina is er een om nooit te vergeten

Wilt u nog meer redenen voor het boeken van een skivakantie Alta Valtellina in een comfortabele ski chalet of ski appartement Alta Valtellina? Skigebied Alta Valtellina is ook nog eens verbonden met zuid Tirol. Dat betekent dat u tijdens uw skivakantie Alta Valetellina ook toegang heeft tot het skigebied Stilfser Joch. Het Stilfser Joch is overigens ook nog het tweede grootste gebied met een hoogte van 2760 tot 3450 m. Hier kunt u zelfs in de zomer skieën, aangezien hier het seizoen van mei tot november is. Vanaf 1935 is Alta Valtellina ook nog eens een nationaal park, ook nog een goede reden om een skivakantie Alta Valtellina te boeken in één van onze chalets Alta Valtellina of appartementen Alta Valtellina. Goede aanrader is om de gletsjers te bezoeken die zich in dit skigebied bevinden.

Wanneer u de skivakantie in Italië wilt doorbrengen, dan is er genoeg keuze voor een ski chalet of appartement Alta Valtellina. Sneeuw zekerheid is aanwezig, aangezien hier de hele winter door altijd genoeg sneeuw aanwezig is. Dit is natuurlijk niet in heel Alta Valtellina zo, maar in skigebied Stilfser is het mogelijk door de hoogte. Toeristen van over de gehele wereld komen hier een skivakantie Alta Valtellina doorbrengen, aangezien iedereen hier aan hun trekken komt.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe