Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Bormio skivakantie is genieten

Heerlijk skien tijdens skivakantie Bormio

Wilt u de skivakantie in Bormio doorbrengen? Een goed idee, zeker omdat Bormio één van de mooiste wintersportgebieden van Italië is. Een skivakantie met allerlei activiteiten en plezier is gegarandeerd. De heerlijke Italiaanse culinaire gerechten geven u weer energie om fit te zijn tijdens het skieën. Prachtige panorama's maken het totaal plaatje af tijdens uw verblijf in een ski appartement of ski chalet Bormio.

Het skivakantie gebied Bormio in de noord Italiaanse regio Lombardije heeft een goede reputatie als wintersportplaats. Uit alle landen komen er nog steeds elke winter vele toeristen om de skivakantie Bormio hier door te bregen. In 2005 vonden hier de Alipine World Ski Championships plaats. Nog een reden om een ski chalet of appartement Bormio te boeken voor uw skivakantie Bormio!

Skivakantie Bormio geeft u zekerheid

Hoewel de plaats relatief klei is, is de bevolkingsdichtheid opmerkelijk: 100 mensen per km2. Wie tussen kerst en nieuwjaar wilt komen, moet zeker de 'Stelvio downhill race' bekijken. Deze lokt elk jaar duizenden fans. Bormio is het gehele jaar toegankelijk door het Valtellina vallei en de Foscagno Pass. Geografisch gezien biedt het Valtellina vallei alles wat u hart harder doet kloppen. Hoewel Bormio erg bekend is voor de wintersport, is het in de zomer ook erg druk bezocht! Bormio zelf is gelegen op 1225 m, maar de afdalingen lopen op tot 3000 m hoog. De meeste afdalingen hebben een hoogte van tussen de 1500 en 2000 m. Daarom is er ook nog zekerheid, in ieder geval van november tot april. Genoeg redenen voor een skivakantie Bormio in een ski chalet of appartement Bormio.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!