Telefoon
-
gratis oproep
België

Skivakantie St. Martin de Belleville

Verander zoekopdracht

Skivakantie St. Martin de Belleville

Vanuit het kleine plaatsje St. Martin, die 1450 meter boven de zeespiegel ligt en het skistation Les Menuires die op een hoogte van 1850-2000 meter ligt, heeft u direkte toegang tot zo'n 160 km aan pistes. De pistes zijn verdeeld over vele brede afdalingen, waar u echt kunt genieten van het vrije gevoel. Het skigebied St. Martin behoort tot het gebied „Trois Vallées“, die met meer dan 600 km aan pistes tot één van de grootste skigebieden ter wereld behoort. Hier kunt u skiën zonder grenzen. Geen wonder, dat er elk jaar weer zeer veel vakantiegangers een ski chalet in St Martin de Belleville of ski appartement St Martin de Belleville huren om hun skivakantie in door te brengen. De gedeeltelijke moderne architectuur van de gebouwen past uitstekend samen met de traditionele ski chalets en vormen samen een harmonie met het landschap. Talrijke restaurants nodigen u uit voor de Franse keuke om typische gerechten uit te proberen.

St Martin - klein maar fijn

Op een hoogte van 400 meter ligt in „Vallée des Belleville“ het dorpje St. Martin de Belleville, waar u een fantastische skivakantie St. Martin kunt beleven en tergelijkerijd ook kunt genieten van de frise berglucht en het schitterende landschap. Meerdere kleinere winkels voorzien u van de noodzakelijke benodigdheden tijdens uw verblijf in een ski appartement St Martin de Belleville of ski chalet St Martin de Belleville. Bijzonder aan te bevelen is een bezoek aan de Wellness-Tempels „La Béla Vya“, waar meerdere sauna's,whirlpools en een breedt aanbod van massage's ervoor zorgen, dat u zich naar een lange ski-dag helemaal ontspannen kunt. Voor familie's biedt St. Martin de nodige rust, verweg van alle drukke skigebieden. Door de kindervriendelijke sfeer in en ook vanwege het grote aanbod van kinder activiteiten werd St. Martin de Belleville bekroont met het label „famille plus montagne“. Wie voor de winter een familievakantie plant, kan een perfecte skivakantie St Martin de Belleville in een ski appartement St. Martin of ski chalet St. Martin beleven.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe