Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Skivakantie Les Trois Vallees is voor jong en oud

Geniet van uw Les Trois Vallees vakantie

Slechts een paar Europeese skigebieden bieden zoveel uiteenlopende plaatsen en skistations als de Savoyer Alpen in Frankrijk. Les Trois Valées is een onderdeel van dit gebied en bestaat uit drie bergdallen, Allues, Belleville en Courchevel, waar de volgende skigebieden te vinden zijn; Courchevel, Les Menuires, Méribel en Val Thorens. Deze skigebieden zijn speciaal gecreëerd voor skiërs en snowboarders om een geweldige skivakantie in Les Trois Valées door te brengen. Alle drie de dallen zijn met elkaar verbonden en is in de loop van de jaren het netwerk van kabelbanen en skiliften verbeterd. Courchevel is bijvoorbeeld een plaats in het gebied Les Trois Vallées, die uit het niets is opgebouwd. Nu kunt u echter van een heerlijke skivakantie Courchevel genieten in één van de vele ski chalets Courchevel of ski appartementen Courchevel. Anders zijn Beuil vakantie of bijvoorbeeld Bouyon voor een mooie vakantie leuke alternatieven.

Voor ieder wat wils!

Après-Ski-mogenlijkheden zijn voor vele vakantiegangers net zo belangrijk als het echte skiën zelf en dat is ook in het gebied Les Trois Vallées niet anders! Talrijke café's en discotheken nodigen u hier avond na avond voor uit waarna u vervolgens uw nacht kunt voortzetten in uw ski appartement in Les Trois Valées of ski chalet Les Trois Valées. Het gehele gebied is zeer sneeuwzeker. Het skiseizoen loopt van eind november tot het begin van april. De pistes rondom Courchevel kenmerken zich door hun veelzijdigheid: van lichte afdalingen, waar vele skileraren met hun leerlingen oefenen, tot zeer moeilijke afdalingen voor de gevorderde. Waneer u voor een skivakantie Les Trois Vallées kiest en verblijft in een ski appartement Les Trois Vallées of ski chalet Les Trois Vallées, dan weet u ook, waarom de pistes hier zo geliefd zijn!

Les Trois Vallees - uitgebreide skigebieden

Méribel bevindt zich in het midden van de drie dallen in het skigebied Les Trois Vallées, hier is het aanbod van skiliften dan ook het grootste en heeft u ook uitwijkings mogelijkheden naar het linkse of rechtse dal. Mooie afdalingen zijn te vinden in Mont de la Chall en in Saulire. In Belleville-Tal zijn de grootste skigebieden te vinden namelijk; Les Menuires en Val Thorens. Val Thorens behoord ook tot één van de hoogst gelegen wintersportbestemmingen in Europa. Alle drie de dallen zijn dan ook aan te bevelen, om uw skivakantie Les Trois Vallées door te brengen in een ski chalet Les Trois Vallées of een ski appartement Les Trois Vallées.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!