Telefoon
-
gratis oproep
België

Skivakantie Zuidelijke-Alpen in Frankrijk

Verander zoekopdracht

Skivakantie Zuidelijke-Alpen in Frankrijk

De Zuidelijke-Alpen worden gekenmerkt door het zuidelijkste deel van de oostenlijke Alpen, daardoor omvatten de Zuidelijke-Alpen de bergkammen van de zuidelijke Periadriatische lijn, waaronder de Gebirgsgruppen Bergamasker Alpen, Trienter Alpen, Vakantiehuis Dolomiten, Karnische Alpen, Karawanken en de Julische Alpen. Door de zuidelijke zonnenstralen kunt u tijdens uw skivakantie Zuidelijke-Alpen kunt u vanuit uw ski chalet Zuidelijke-Alpen of ski appartement Zuidelijke-Alpen genieten van een bijna mediterrane sfeer, die deze plaats dan ook zowel in de zomer als in de winter zeer geliefd maakt.

Bijzonder uitnodigend is het landschap, door de hoogte en haar prachtige flora en fauna. U kunt hier genieten van een prachtig uitzicht over indrukwekkende sneeuwbedekte bergtoppen en wijngaarden. De hoogste berg in de Zuidelijke-Alpen is de 3905 meter hoge Ortler. Het skigebied rondom de Ortler biedt u dan ook in totaal ongeveer 300 km aan pistes en 60 skiliften. Hier kunt u veel skiplezier beleven tijdens uw skivakantie Zuidelijke-Alpen en een geweldige tijd doorbrengenin een ski appartement Zuidelijke-Alpen of ski chalet Zuidelijke-Alpen.

Zuidelijke Alpen - sneeuwzeker

Terwijl de zomervakantiegangers de Zuidelijke-Alpen kunnen bewonderen met de mountinbike, te voet of tijdens een duik in het meer, biedt de regio voor alle wintersporters de beste voorwaarden voor een onvergetelijke skivakantie Zuidelijke-Alpen. De pistes bezorgen u dan ook een onvergetelijke skie ervaring tijdens uw verblijf in een ski appartement Zuidelijke-Alpen of ski chalet Zuidelijke-Alpen!

Skiërs en snowboarders kunnen genieten van geweldige afdalingen, ongeacht hun niveau. De regio's van de Karnischen Alpen en de Karawanken liggen in Oostenrijk. De Julischen Alpen zijn verdeeld over het Sloveense gebied Ober- en Innerkrain en de Italiaanse regio Friaul-Julisch Venetien. De Dolomiten, de Beramasker Alpen en de Trienter Alpen liggen in Italië. De keuken van het gebied Zuidelijke-Alpen wordt dan ook zeer beinvloed door al deze landen, waardoor er een veelzijdigheid aan typische gerechten aangeboden wordt tijdens uw skivakantie Zuidelijke-Alpen. Het gebied dat wordt afgewisseld door koude nachten en zonnigen dagen, is ook zeer sneeuwzeker. Als dit geen optimale vooruitzichten zijn voor een geweldige skivakantie Zuidelijke-Alpen in een ski chalet Zuidelijke-Alpen of ski appartement Zuidelijke-Alpen! 

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe