Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Skivakantie Saint Gervais - ontspannen

Geniet van uw Saint Gervais vakantie

Wintersport is in Saint Gervais een over 70 jaar oude traditie, toch is het plaatsje vooral beroemd om haar thermale bronnen, die sinds 1806 bij de bezoekers, die hun skivakantie in Saint Gervais doorbrengen, zeer populair zijn.

Aan het begin van de 20ste eeuw beleefde Saint Gervais haar hoogte punt, toen steeds meer en meer vakantiegangers hun skivakantie in Saint Gervais gingen doorbrengen in een ski chalet of ski appartement in  Saint Gervais. Zo vormt de architectuur van de huizen een prachtig beeld in Saint Gervais. Maar ook de buitengewone mooie omgeving aan de voet van Europa's hoogste berg, de Mont Blanc, betovert iedereen die voor hun skivakantie naar Saint Gervais komen en deze doorbrengen in een ski appartement.

Saint Gervais - heerlijk ontspannen

In het stadsgedeelte Le Fayet hebben de thermale baden afgelopen jaar hun 20 jarige bestaan geviert. Hier kunt u dan ook heerlijk genieten en uzelf ontspannen naar een inspannende dag op de pistes! Wanneer u uw skivakantie in Frankrijk wilt doorbrengen en tergelijketijd ook wilt genieten van thermale baden, waar u heerlijk tot rust kunt komen, is Saint Gervais de ideale plek voor uw droom skivakantie. Kijk hier voor meer vakanties in de Alpen.

Alle vier de stadsdelen van Saint Gervais staan bekend om hun gezellige sfeer. Het glamoureuze Saint Gervais wordt beschouwd als een van de nobelste vakantiebestemmingen van de Alpen. Wie elke dag van het prachtige uitzicht op de Mont Blanc en van de directe piste toegang wilt genieten tijden uw skivakantie Saint Gervais in een ski chalet in Saint Gervais, wordt u het op 1400 meter hoge gelegen plaatsje Le Bettex aanbevolen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!