Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Skivakantie Maurienne Tal is genieten

Vele mogelijkheden in Maurienne

Het gebied Maurienne biedt vele wintersport mogelijkheden. Er zijn meer dan 24 skioorden te vinden, die in totaal over 1600 km aan piste beschikken waar u veel skiplezier kunt beleven tijdens uw skivakantie in Maurienne, of u nou van freeriden houdt of van snowboarden, van aangename afdalingen of van adembenemende steilen afdalingen. In Maurienne is het allemaal mogelijk!

Als dat geen goede vooruitzichten zijn voor een afwisselende en actieve skivakantie in Frankrijk! Vooral waneer u een ski chalet Maurienne of ski appartement Maurienne huurt, kunt u genieten van een flexibele skivakantie Maurienne. Deze zijn niet alleen geschikt voor familie's en grote groepen, ook singels en koppels kunnen zich uitstekend vermaken tijdens hun skivakantie Maurienne bij het huren van een ski appartement in Maurienne.

Flexibele vakantie Maurienne

Alle skistations in Maurienne zijn bekend om hun familievriendelijkheid, die zeer goed aansluit bij de gastvrijheid van dit gebied, die alle vakantiegangers tegemoet komt. Vooral het skioord „Les Karellis“ is aan te bevelen voor familie's, dit gebied is dan ook speciaal gericht op kinderen. Ook leuk om met kinderen te doen is een gite huren Ardennen.

Een tip om een rustige en ontspannende skivakantie Maurienne door te brengen is het gebied „La Norma“, naast de rustige sfeer biedt het kleine skioord ook fantastische sneeuwvlaktes om te freeriden. Langlaufers kunnen zich ook vermaken tijdens hun skivakantie Maurienne op de in totaal 600 km aan lopen. Vooral de langlaufcentrums in Bessans of Albiez Le Jeune zijn aanraders. Alleen al in Bessans kunt u op meer dan 80 km aan loipen genieten van prachtige natuur tijdens het langlaufen. In het langlaufgebied „Trois Petits Villages“ bevinden alle lopen zich op een hoogte van meer dan 1200 meter, zodat u hier van de frise berglucht kunt genieten tijdens uw langlauf routes. Voor diegene die graag de biatlonsport leren kennen, vindt in Maurienne talrijke plaatsen om deze sport te beoefenen. U zult genieten van uw skivakantie Maurienne tijdens uw verblijf in een ski chalet in Maurienne!

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!