Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Zoekopdracht aanpassen
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Skivakantie Alpe d’Huez - geniet ervan

Alpe d´Huez voor wintersportliefhebbers

Het begrip wintersport kan in het skigebied Alpe d’Huez op een lange traditie terug kijken. Het kleine dorpje, gelegen aan de „Grandes Rousses“ , is vandaag de dag uitermate geschikt voor skiërs en andere wintersportliefhebbers uit de hele wereld, die graag hun skivakantie op de „Ile au soleil“ van de Alpen doorbrengen. De kleine dorpjes waren vroeger nederzettingen, die in de zomer gebruikt werden voor de landbouw en in de winter verborgen werden onder een laag sneeuw. Tegenwoordig kunt u hier echter een ski appartement Alpe d’Huez of ski chalet Alpe d’Huez huren om een onvergetelijke skivakantie Alpe d’Huez door te brengen.
Wilt u liever een keer naar Zwitserland, kijk dan eens bij Saint Luc vakantiewoning voor een wintersportverblijf.

Omgeven door indrukwekkende bergtoppen zoals „Meje“, de „Aiguilles“ en de Mont Blanc, kunt u hier van één van de mooiste bergpanoram's van de Alpen genieten tijdens uw skivakantie Alpe d’Huez. Alle plaatsjes zij gelegen op meer dan 1400 meter boven de zeespiegel, zodat u niet alleen kunt genieten van de bijna altijd stralende zon, maar ook van de frise en schone lucht tijdens uw skivakantie Alpe d’Huez. De grote verscheidenheid aan eetgelegenheden, waaronder talrijke bergrestaurants, nodigen u uit te genieten van heerlijke typische Franse gerechten tijdens uw skivakantie Alpe d’Huez. Natuurlijk kunt u ook gewoon zelf gezellig gezamelijk koken met uw familie of vrienden in uw ski chalet of ski appartment Alpe d’Huez.

De ski chalets Alpe d’Huez en ski appartementen Alpe d’Huez bevinden zich midden in het sprookjesachtige bergenlandschap en bieden u een geweldige skivakantie Alpe d’Huez in Frankrijk.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!