Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Contact Hulp
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Romantisch weekendje weg Londen

Zoek de romantiek op in het veelzijdige Londen

Bij een intieme vakantie met uw geliefde denkt u al snel aan steden als Venetië of Lissabon. Maar een romantisch weekendje weg Londen is absoluut niet te onderschatten. Londen ligt relatief dichtbij, vanaf Schiphol bent u in ruim een uur midden in deze wereldstad. Bovendien zijn er veel leuke, romantische plekjes en activiteiten in Londen. Een romantisch weekend weg Londen zal u en uw geliefde zeker bevallen.

Het zou zonde zijn om de grote attracties in Londen niet te bezichtigen, zeker wanneer u voor het eerst in de Engelse hoofdstad bent. De perfecte mogelijkheid daarvoor is de zogenaamde 'hop on-hop off' bus. Deze doet alle belangrijke bezienswaardigheden aan, en u kunt zelf bepalen waar en hoelang u uitstapt. Bij Buckingham Palace is het bijvoorbeeld leuk om 'de wisseling van de wacht' te bekijken tijdens een romantisch weekendje weg Londen. Ook leuk is een ritje in de London Eye, het beroemde reuzenrad. Niet op de laatste plaats vanwege het prachtige uitzicht over de stad.
De St Paul's Cathedral is een van de meest romantische kerken ter wereld. De lange trappengang omhoog is al zeer mooi. De koepel heeft een hele aparte akoestiek. Als u beide aan een kant van de ruimte gaat staan en u oor tegen de muur legt, kunt u elkaar al fluisterend verstaan. Een aparte en intieme gewaarwording.

Een van de eerste dingen die u waarschijnlijk in uw koffer gooit, is een fotocamera. Deze mag u ook tijdens een romantische vakantie Londen niet vergeten. Wilt u, naast uw fraaie kiekjes, een liefdevolle herinnering aan uw verblijf in de stad? Ga dan eens langs bij de Jewellery School. Hier kunt u uw eigen juwelen ontwerpen en meenemen, van ringen tot oorbellen. De prijs is zeer schappelijk en het is natuurlijk het ultieme romantische gebaar.

Nadat u genoten heeft van een romantisch diner, bijvoorbeeld met uitzicht op de Theems, kunt u 's avonds genieten van het bruisende Londense nachtleven. Londen is een echte wereldstad en er is dan ook zeer veel te beleven, ook tijdens een romantisch weekendje weg Londen. Pak bijvoorbeeld een filmpje mee in het de Electric Cinema. Deze bioscoop biedt extra comfort met ruime leren stoelen en een voetenbankje. Naast de nieuwste, bekende films worden er ook zogenaamde art-house films gedraaid.
In West End bevindt zich het Vaudeville theater. Hier kunt u genieten van de voorstelling 'Great Expectations', een romantisch verhaal bij uitstek. Een absoluut hoogtepunt tijdens uw romantisch weekend weg Londen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!