Favorieten Contact Hulp
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Romantisch weekendje weg in Barcelona

Laat u betoveren door Gaudí in Barcelona

Barcelona is een unieke stad. De architectuur is nergens anders ter wereld te vinden. Bovendien voelt met zich daar eerder Catalaan dan Spanjaard, waardoor Barcelona ook met geen enkele andere Spaanse stad te vergelijken is.
Barcelona is natuurlijk de stad van Antoni Gaudí. Zijn bouwwerken werpen een romantische deken over de stad. Door het strand aan de ene kant van de stad, en de heuvels aan de andere kant, weet u zich verzekerd van een divers romantisch weekendje weg Barcelona.

Eenmaal aangekomen in Barcelona valt er enorm veel te zien. De grootste trekpleister komen allemaal op het conto van Gaudí. Daarvan is de Sagrada Familia, de kathedraal die nooit af komt, uiteraard de meest bekende. Maar ook Casa Battló en Casa Milà zijn het bezoeken waard tijdens een romantisch weekend weg Barcelona. Zoals al het werk van Gaudí, worden deze werken gekenmerkt door rare vormen, afbeeldingen en kleuren.
U kunt deze en andere attracties makkelijk per voet en openbaar vervoer bezoeken, maar u kunt ook de 'hop on-hop off' bus nemen. Deze stopt op alle belangrijke plekken, alwaar u zelf kunt beslissen of u uitstapt of blijft zitten.

Barcelona telt tal van mooie parken. Daarvan is Parc Guell, eveneens ontworpen door Gaudí, veruit het populairst. Hier komen dan ook drommen toeristen op af. Het grootste park van de stad is echter Parc de la Ciutadella, dat ook enkele bouwwerken van Gaudí herbergt. Hier kunt u, tijdens een romantisch weekendje weg Barcelona heerlijk ontspannen of picknicken met lokale specialiteiten.
Wat u ook absoluut niet mag missen, is de watershow in Parc Montjuïc. Nadat u een plekje op de trappen hebt uitgezocht begint het spektakel, in de vorm van een fontein die het water ritmisch en met veel kleur omhoog spuit. Dit maakt uw romantische vakantie Barcelona een unieke ervaring.

Uiteraard mag een bezoek aan de Ramblas niet ontbreken tijdens uw romantisch weekendje weg Barcelona. Struin samen de bekendste boulevard ter wereld af op zoek naar leuke spulletjes en souvenirs. Duik af en toe een zijstraatje in voor een korte adempauze op een van de afgelegen pleintjes tussen de gotische huisjes. Of breng een bezoekje aan de grote, overdekte markt, waar u werkelijk alles kunt krijgen.
De Ramblas lopen helemaal door tot het stadsstrand van Barcelona. En zegt u nou zelf, wat is er mooier dan een prachtig romantisch weekend weg Barcelona af te sluiten in het zand, genietend van de zonsondergang?

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!