Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
-

Openingstijden


Ma t/m Do: 09:00 - 18:00

Vri: 09:00 - 17:30

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Romantisch weekendje weg Venetië

Laat u betoveren door Venetië, de stad op het water

Parijs wordt vaak aangeduid als de stad van de liefde, maar Venetië mag zich evengoed tot de meest romantische steden in Europa rekenen. De stad is natuurlijk uniek als het op bebouwing en infrastructuur aankomt. U zult uw romantische vakantie Venetië vaker in een boot of gondel zitten dan bij elke andere vakantie. Venetië bestaat uit maar liefst 117 eilandjes, die door smalle kanalen van elkaar gescheiden worden. Auto's zult u dan ook niet tegenkomen in de stad en ook de trein stopt net buiten het centrum. Niet alleen tegenwoordig is Venetië erg populair. De roerige geschiedenis heeft mede bijgedragen aan het Venetië van vandaag de dag.
Een romantisch weekendje weg Venetië is een ideaal geschenk om uw liefde te tonen.

Het romantische karakter van Venetië is natuurlijk goed te begrijpen. Wat is er nu romantischer dan in een gondel door de smalle kanaaltjes gevaren te worden, omringd te zijn door pittoreske huisjes en elkaar?
Veel van deze gondels varen naar het San Marco Plein, het centrale punt van de stad. Aan dit werkelijk prachtige plein liggen twee van de beroemdste bouwwerken van Venetië. De San Marco basiliek is de grootste kerk van de stad en zowel van binnen als van buiten zeer fraai. Het Dogepaleis is eveneens een prachtig gebouw in gotische stijl. Aan het San Marco Plein kunt u heerlijk genieten van uw romantisch weekend weg Venetië. Hier liggen veel terrasjes die uitkijken op de bouwwerken of het water.

Het grootste kanaal is het Canal Grande, die onder de Rialtobrug en Accademiabrug stroomt. Als u hier overheen vaart zult u zich in een andere wereld wanen. Vooral 's ochtends vroeg als er nog niet veel mensen zijn en als de ochtenddamp over het glinsterende water hangt, is dit echt een prachtig gezicht. Dit loont zich absoluut tijdens een romantisch weekend weg Venetië.

Mocht u uw geliefde in het vroege voorjaar willen verrassen met een romantisch weekendje weg Venetië, dan moet u zeker uw masker niet vergeten in te pakken. Aan het begin van de vastentijd vindt namelijk het immens populaire Venetiaanse carnaval plaats. Dit carnaval is erg uitbundig en extravagant en iedereen draagt traditioneel een masker. Het is wellicht wat apart, maar wel een unieke en romantische ervaring.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!