Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Contact Hulp
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Romantisch weekendje weg Milaan

Diverse romantiek in het prachtige Milaan

Milaan is in meerdere opzichten uitermate geschikt voor een intieme vakantie met uw geliefde. Behalve het feit dat Milaan een voorname modestad in Europa is, heeft het ook een prachtige architectuur en een uitgebreid scala aan winkelgelegenheden. Dit maakt de stad tot een mooie bestemming voor een romantisch weekendje weg Milaan.

Om te beginnen is er natuurlijk de prachtige, immense dom van Milaan. Slechts de Dom van Rome is groter in Italië. U kunt de fraai versierde basiliek uiteraard ook van de binnenkant bekijken. Via een duizelingwekkende trap kunt u naar boven, vanwaar u een geweldig uitzicht over de stad geniet. Letterlijk een hoogtepunt van uw romantisch weekend weg Milaan. Vanaf hetzelfde plein loopt u zo de Galleria Vittorio Emanuel in. Naast bekende en exclusieve winkels, kunt u hier genieten van een mozaïken vloer en een mooie glazen koepel. Het is zonder meer een van de mooiste overdekte winkelstraten in Europa.
Samen met de Dom en de winkelgalerie, wordt het Sferzosco kasteel tot de mooiste gebouwen in Milaan gerekend. Dit kasteel wordt omgeven door een mooie tuin met fontein, waar u rustig kunt genieten tijdens een romantisch weekendje weg Milaan. In het kasteel zelf bevinden zich het archeologisch museum en enkele kunsttentoonstellingen.

Naast de grote attracties zijn er nog tal van plekjes met een romantisch karakter. Een bloemetje als geschenk doet het bijvoorbeeld altijd goed. Een bezoekje aan de bloemenmarkt mag, tijdens uw romantische vakantie Milaan, dan absoluut niet ontbreken. Vergaap u aan de kleurenzee aan rozen en andere bloemen. Ironisch genoeg komt het gros van de boeketten rechtstreeks uit Nederland, maar dat mag de pret niet drukken.
Een andere leuke wijk om te bezoeken is het Centro dell’Incisione. Hier gaat u enkele eeuwen terug in de tijd. Aan het plein liggen typische, oude huisjes. Een veelheid aan kunstenaars geven hier, soms zelfs in de buitenlucht, workshops, wat het plein een extra romantische lading geeft.

In de avond, nadat u genoten hebt van een romantisch diner voor twee in een van de vele restaurantjes in Milaan, is er geen reden direct naar uw vakantiehuis terug te gaan. Een romantisch weekendje weg Milaan mag niet zonder een bezoek aan het theater gepaard gaan. Het Teatro Alla Scala is wereldberoemd en hier wordt bijna elk meesterwerk opgevoerd. Dit 18e eeuwse gebouw ademt historie en romantiek en is haast onmisbaar tijdens uw romantisch weekend weg Milaan.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!