Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
400.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Romantisch weekendje weg Lapland

Beleef de romantiek als nooit tevoren in Lapland

Lapland is het noordelijkste punt van het vasteland van Europa. U krijgt hier het gevoel echt even helemaal in een andere wereld te zijn, ver weg van alle drukte en stress. Zodoende kunt u hier optimaal van elkaar genieten. Een romantisch weekendje weg Lapland wordt dan ook als zeer intiem ervaren en is erg populair.

Het is natuurlijk niet zo dat er helemaal niks te doen is in Lapland. Sterker nog; een romantisch weekend weg Lapland staat bol van de unieke ervaringen. Om te beginnen is dit een uitstekende mogelijkheid het poollicht te zien. Deze aparte verkleuring van de sterrenhemel komt hier regelmatig voor. Het feit dat dit bijna alleen in het donker goed te zien is, is geen probleem. In het winterseizoen is het maximaal 4 uur licht op een dag en treedt de duisternis al rond 1 uur 's middags in. Een wandeling door de sneeuw en langs de ijsbomen in het donker is natuurlijk romantiek ten top. Ook skiën en snowboarden is er mogelijk, al zijn de pistes niet vergelijkbaar met de Alpenpistes. Ook hier geldt echter dat skiën in het donker het geheel iets extra's geeft.

Onderweg zult u weinig tot geen mensen tegenkomen, waardoor een romantisch weekendje weg Lapland u echt de kans geeft van elkaar te genieten. Wat u wel veelvuldig aan zult treffen zijn rendieren, de huisdieren van de toendra. Als u deze eens van dichtbij wilt bekijken, is het leuk om een rendierfarm te bezoeken. De lokale bevolking, de Saami, houdt deze dieren voor hun vacht, vlees en melk.
Om hier te komen kunt u het beste gebruik maken van een sneeuwscooter. Naast het feit dat een gezamenlijk ritje op zo'n scooter sfeerverhogend werkt voor uw romantische vakantie Lapland, is dit gewoonweg de meest effectieve manier van vervoer in het besneeuwde gebied. Het is ten zeerste aan te raden om een gids te raadplegen, aangezien het nogal lastig kan zijn de juiste weg te vinden in het homogene landschap.

Vraagt u deze gids dan ook meteen naar de betere restaurants in de omgeving. Ondanks het dunbevolkte karakter, zijn er uiteenlopende restaurants, waar u uw romantisch weekendje weg Lapland een culinaire twist kunt geven, te vinden. De menukaart concentreert zich veelal op de lokale visspecialiteiten, maar het aanbod is uitgebreid genoeg zodat er voor ieder wat wils is.
Om de dag passend af te sluiten trekt u uw comfortabele kleding aan en geniet u, in uw blokhut of chalet, van het knisperende haardvuur, een glaasje wijn en van elkaar. U vindt alles wat u nodig heeft in een romantisch weekend weg Lapland.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!