Om u beter van dienst te zijn maken we gebruik van cookies | Verberg deze melding 
Favorieten Contact Hulp
Favorieten Telefoon
-

Openingstijden


Ma t/m Vri: 09:00 - 18:00

Za - Zo: 10:00 - 18:00

gratis oproep
Verander zoekopdracht
700.000 vakantiehuizen en vakantiewoningen bij CASAMUNDO
Accommodaties
Vakantiewoningen vergelijken en boeken
Veilig boeken
Vakantiehuizen met de beste prijsgarantie
Beste prijs garantie
Uitstekend advies
Uitstekend advies
Bron Trusted Shops
Trusted Shop certificaat, goed getest met hoge klanttevredenheid
Uitstekende klanttevredenheid

Romantisch weekendje weg Antwerpen

Romantisch weekendje weg Antwerpen - Authentieke romantiek

Antwerpen is een stad die bekend staat om haar schoonheid en passie. Dat maakt de grootste gemeente van België natuurlijk een mooie bestemming voor een romantisch weekendje weg Antwerpen. Neem uw geliefde mee naar deze prachtige stad en laat u in vervoering brengen door de veelzijdigheid van Antwerpen.

Antwerpen heeft een prachtig historisch centrum. De binnenstad bevat tal van monumentale bouwwerken die u meevoeren op een reis door de geschiedenis van de stad. Zorg er ook voor dat u tijdens deze wandeling een van de stadsparken meepakt. In het groen kunt u lekker samen ontspannen en genieten van de mooie omgeving. Nog romantischer is misschien wel om deze tocht in een ouderwetse paardenkoets af te leggen. Een romantisch weekend weg Antwerpen was nog nooit zo rustgevend.

Wilt u uw liefde tot uiting brengen met een mooi sieraad? Dat treft, Antwerpen is namelijk de diamntenstad bij uitstek. Er is zelfs een diamentenbuurt in de stad. Hier alleen al doorheen lopen en een beetje rondkijken in de verschillende boetiekjes zal u de liefde doen voelen. Op winkelgebied zit u in elk geval goed met een romantisch weekendje weg Antwerpen. De stad is een van de modehoofdsteden van Europa en huisvest dan ook vele grote en minder grote merken. Op de verscheidene markten kunt u eveneens gezellig rondsnuffelen tussen leuke souveniers of lokale specialiteiten.

Als uw voorkeur naar een actieve romantische vakantie Antwerpen gaat, is de dierentuin van Antwerpen het overwegen waard. Deze oudste dierentuin van België herbergt vele diersoorten en is prachtig ingericht. Het heeft hier en daar wat weg van Artis in Amsterdam. Daarnaast kunt u een van de vele musea bezoeken tijdens uw romantisch weekendje weg Antwerpen, zoals het Rubenshuis of het fotomuseum.

De echte romantische sfeer in Antwerpen kunt u pas echt proeven in de Vlaeykensgang. Dit zijn kleine hofjes waar nog de echte authentieke Antwerpse sfeer heerst. De smalle straatjes, de met groen versierde huizen en de bankjes zorgen ervoor dat dit een hoogtepunt is tijdens uw romantisch weekend Antwerpen.

Wist u dat u in eigen land ook zeer romantische weekendjes weg kunt boeken? Kijkt u eens bij onze aanbiedingen in Maastricht en laat u verrassen.

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!