Telefoon
-
gratis oproep
België

Genieten in een barrièrevrij vakantiehuis in Spanje

Verander zoekopdracht

Genieten in een barrièrevrij vakantiehuis in Spanje

Een barrièrevrij vakantiehuis in Spanje is vandaag ook geen enkel probleem meer. Als de gegevens die u op de site aantreft onvoldoende zijn, kunt u altijd verdere informatie opvragen. Een vakantie moet ontspannen zijn en uw vakantiewoning moet comfortabel zijn en zonder barrières. In veel gevallen is een appartement in Spanje op de begane grond zo aangepast dat er geen drempels meer zijn en dat alle kamers goed bereikbaar zijn. Verder is Spanje natuurlijk een vakantieland bij uitstek. Door het toegenomen toerisme is er ook steeds maar aandacht gekomen voor gasten die minder mobiel zijn. Het is altijd verstandig te informeren wat wel en niet kan voordat u op stap gaat.

Een barrièrevrij vakantiehuis in Spanje: culturele dagtripjes

Het voordeel van Spanje is natuurlijk dat u er op allerlei manieren kunt komen, ook wanneer u andersvalide bent. Het land is zelfs met de auto vrij eenvoudig bereikbaar. Wilt u een mooie stad in Spanje zien? Barcelona is een van de meest rolstoelvriendelijke steden van het land. Bezoek de fascinerende Sagrada Família en laat u verrassen door de schoonheid van het interieur. Mocht u een handicap van meer dan 65% hebben, dan mag u gratis naar binnen. Ook het beroemde Park Güell is toegankelijk voor rolstoelbezoekers. Houd wel rekening met enige hoogteverschillen. Andere aanraders om te bezoeken vanuit uw vakantiehuis zijn de steden Avila en Santander.

Stranden in de buurt van uw accommodatie

Ook Tenerife staat erom bekend zeer rolstoelvriendelijk te zijn. Hier vindt u natuurlijk diverse stranden waar u heerlijk kunt ontspannen in de zon. Het is dan ook zeker een aanrader om hier een barrièrevrij vakantiehuis in Spanje te boeken, wanneer u graag naar het strand gaat. Blijft u liever op het vasteland? Dan is de Costa del Sol een aanrader. Malaga is bijvoorbeeld een stad die zeer goed toegankelijk is voor andersvaliden. Wilt u de zee in? In dat geval is de Costa Brava een uitstekende keuze. Op de stranden Playa Gran en Mar Menuda zijn speciale rolstoelen te huur waarmee u de zee in kunt. Kies voor een vakantieverblijf dat voldoet aan uw eisen en geniet van een ontspannen vakantie aan de kust.

Barrièrevrij vakantiehuis in Spanje, de horeca

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de maaltijden zelf te bereiden en daarvan te genieten in uw vakantieverblijf. Dat is gezellig en het is geen probleem om lekker verse ingrediënten te halen op de plaatselijke markt of in de mini-supermarkt. Een eigen huisje geeft u veel vrijheid. Uiteraard zult u ook willen genieten van de lokale specialiteiten van de horeca. Op een terras is dat vaak geen enkel probleem, maar u moet wel beseffen dat de kleinere familierestaurants binnen vaak weinig ruimte hebben en ook vaak niet echt zijn ingesteld op minder mobiele gasten. Door de ruime ervaring met toeristen zijn er echter ook restaurantjes waar u probleemloos terechtkunt en het eten ook net zo lekker zal smaken. Buen apetito!

Mijn CASAMUNDO

Hier staan uw Favorieten,
de onlangs bekeken vakantiehuizen en nog veel meer!

Deze website gebruikt cookies
Casamundo maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe